ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Αριστοτέλους: «Μεγάλο βήμα η Αμερική - Πιο παλιά είχαμε κρούση από Γκρόνινγκεν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος του Μαρίνου Τζιωνή

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος του Τζιωνή, Νικολας Αριστοτελους, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως προέκυψε το ενδιαφέρον των Αμερικανών, στον ίδιο τον παίκτη, όπως και στους Κατελάρη και Ζράντι, που επίσης εκπροσωπεί.

Αναλυτικά:

Για τη μεταγραφή του Τζιωνή: «Στον ποδοσφαιριστή αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το κέρδισε από μόνος του. Ο Μαρίνος είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιδί, εμείς γνωριζόμαστε γύρω στα τρία χρόνια. Θυμάμαι όταν τον πρωτοείδα ήταν πολύ λεπτός, λίγο αδύναμος, αλλά ξεχώρισα ότι έχει κάτι πολύ ξεχωριστό. Εκείνο που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι το πόσο ταπεινός είναι σαν χαρακτήρας. Δούλεψε, πάντα υπάκουε, πάντα στόχευε πιο ψηλά και τώρα ήρθε η στιγμή να επιβραβευτεί. Ακόμη είναι μικρός και θα δούμε πως θα πάει».

Για το πως προέκυψε η μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ: «Η Κύπρος δεν είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός για να παρακολουθούν ποδοσφαιριστές. Βοήθησε σίγουρα η συμμετοχή του στο Europa League. Είχαμε πιο παλιά μια ανεπίσημη κρούση από Γκρόνινγκεν, αλλά η απάντηση που είχε από Ομόνοια ήταν πως δεν είναι για πώληση. Η Κάνσας τον παρακολουθεί το τελευταίο εξάμηνο. Μέσω συνεργατών τον παρακολουθούσαν συνέχεια, μας προσέγγισαν μέσω του συνεργάτη του Σκεύου Χρίστου, μάθαμε τα καλύτερα για αυτή την ομάδα και νομίζω είναι ένα μεγάλο βήμα για να κάνει αυτό που ονειρεύεται και να αγωνιστεί στο εξωτερικό».

Για τα συναισθήματα του ιδίου: «Δεν εκφράζεται εύκολα ο Μαρίνος. Μου είπε πως "αν πιστεύεις ότι είναι καλό για μένα, τότε θα πάω"».

«Θα προσπαθήσουμε να συμπληρώσουμε τα απαραίτητα έγγραφα το συντομότερο για να πάει στην προετοιμασία της ομάδα. Το MLS αρχίζει στις 27 Φεβρουαρίου», πρόσθεσε.

Για την προσαρμογή: «Είναι καινούργιο για όλους μας. Εγώ πρώτη φορά στέλνω κάποιο παίκτη μου στην Αμερική και ο ίδιος δεν συνήθισε να ταξιδεύει μόνος του, όμως θα συνηθίσει κι όλα καλά. Πάντα μου έλεγε ότι "αν έρθει η κατάλληλη ευκαιρία, θέλω να παίξω στο εξωτερικό"».

Για την πόλη του Κάνσας: «Είναι μια πιο παραδοσιακή πόλη. Όλο το Kάνσας έχει πληθυσμό κοντά στα 2,500 000. Δεν θα πάει σε τεράστια πόλη όπως η Νέα Υόρκη και αυτό είναι καλύτερο στην προσαρμογή».

Αν έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή το ότι ο κ. Παπασταύρου μένει στις Η.Π.Α.: «Δεν είχε κανένα ρόλο το ότι ο κύριος Παπασταύρου μένει στην Αμερική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας. Από τη πρώτη στιγμή μας είπαν ότι δεν ήθελαν να στερήσουν το μέλλον του Μαρίνου».

Για Κατελάρη και Ζράντι που επίσης εκπροσωπεί: «Νομίζω αν όλα πάνε καλά σε ένα περίπου μήνα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους. Του Φάνου φαίνεται να είναι πιο σοβαρός, αλλά θα δείξει ο χρόνος»

Για το συμβόλαιο του Κατελάρη: «Τώρα δεν θα ‘θέλα να αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Να επανέλθει ο παίκτης υγιείς και βλέπουμε».

Για τον Ζράντι: «Είχα δει στη Νορβηγία τον Ζράντι και κατάλαβα ότι στο κυπριακό πρωτάθλημα θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση