ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αργυρίδης: «Συμφέρουσα η συμφωνία, έχουμε ένα συνεταιρισμό»

Τι είπε για τα σχέδια του Παπασταύρου για προπονητικό και ιδιόκτητο γήπεδο

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προφορική συμφωνία μεταξύ σωματείου και εταιρείας: «Οπωσδήποτε την επιβεβαιώνουμε. Δεν χρειαζόταν τόσο πολύς θόρυβος για αυτό το θέμα. Όταν αρχίζουν συζητήσεις δεν χρειάζεται να τελειώσουν όλα σε μια βδομάδα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος, ο καθένας είχε τις θέσεις του. Νομίζω είναι ο κατάλληλος χρόνος. Στις προηγούμενες μου δηλώσεις είχα βάλει σαν στόχο να έχουμε συμφωνία πριν το τέλος του Μάη, ούτως ώστε να μπορούσε να την παρουσιάσουμε στη Γενική Συνέλευση. Αυτό που έλεγα πάντα είναι ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά όλα γίνονται. Με το να συζητούμε και να κάνουμε δηλώσεις ρίχνοντας ευθύνες στη μία ή στην άλλη πλευρά, δεν βοηθά».

Για το περιεχόμενο της συμφωνίας: «Καταλήξαμε σε μια προφορική συμφωνία, έχουμε βάλει κάτων ένα περίγραμμα των κύριων θέσεων. Θα παρουσιαστεί η συμφωνία στο ΔΣ του σωματείου για να εγκριθεί ότι θα πάει προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση. Θα ενημερώσουμε τα μέλη της Ομόνοιας. Θα αναλυθεί η συμφωνία και θα δώσουμε απαντήσεις όπου χρειάζεται, να την κατανοήσουν τα μέλη του σωματείου και να ταχθούν υπέρ ή κατά».

Για το πότε θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση: «Πρέπει να συγκληθεί μέσα στον Μάιο και τουλάχιστον πρέπει να προειδοποιήσουμε τα μέλη 15 μέρες. Το νωρίτερο που μπορεί να γίνει είναι στα μέσα Ιουνίου».

Για τη δική του εκτίμηση σχετικά με την απόφαση που θα λάβει η Γενική Συνέλευση για τη συμφωνία: «Υπολογίζω ότι θα εγκριθεί. Είναι μια συμφωνία που είναι συμφέρουσα για το σωματείο. Και από την άλλη δίνει την ευκαιρία στον κ. Παπασταύορου να ολοκληρώσει το όραμά του και να επενδύσει. Έχουμε επιτυχίες με αυτή τη συμφωνία. Ας βάλουμε τις βάσεις για καινούριες επιτυχίες για τα επόμενα χρόνια».

Για τη χρονική διάρκεια που προνοούσε η αρχική συμφωνία: «Η αρχική συμφωνία ήταν 10+5+5. Έχουμε ένα συνεταιρισμό πλέον, και οι δυο πλευρές είναι συμμέτοχοι, όπως είπε και ο πρόεδρος. Θα το αναλύσουμε αυτό».

Αν θα προχωρήσουν τα σχέδια Παπασταύρου για προπονητικό και ιδιόκτητο γήπεδο: «Ο ίδιος θα αναλύσει τον τρόπο που θα εξελίξει τα πράγματα. Θα γίνουν δηλώσεις όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία».

Αν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο σωματείο: «Ναι θα διεκδικήσω επανεκλογή. Όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος θα ανακοινώσω τον συνδυασμό μου».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση