ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αργυρίδης: «Στο τέλος της σεζόν πρέπει να υπάρξει κατάληξη»

Τι ανέφερε για τις επαφές με την εταιρεία ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας

Στην εκπομπή «Goal Ν Roll» της Cytavision ήταν φιλοξενούμενος ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνομιλίες με την εταιρεία, αλλά και στο πετοσφαιρικό τμήμα των «πρασίνων».

Αναλυτικά:

Για το ματς με την Καρμιώτισσα: «Ήμασταν πιο αγχωμένοι απ’ ότι θα έπρεπε, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε το αποτέλεσμα. Ήταν διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το κύπελλο. Έπρεπε να περάσουμε στα ημιτελικά. Θα δούμε πού θα τερματίσουμε στο πρωτάθλημα. Μπορούμε και καλύτερα απ’ ότι αποδίδαμε ως τώρα».

Για τις επαφές σωματείου-εταιρείας: «Γίνονται συναντήσεις. Όταν έχουμε κάτι νεότερο θα το ανακοινώσουμε. Οι δύο πλευρές πρέπει να καθίσουμε κάτω για να βρούμε τις λύσεις για το καλό της Ομόνοιας. Η μία πλευρά να σεβαστεί την άλλη. Θεωρώ ότι με σωστή δουλειά, σε πνεύμα ομόνοιας, θα βρεθούν οι λύσεις. Θα γίνουν υποχωρήσεις κι από τις δύο πλευρές για να βρεθούν. Οτιδήποτε και να συμφωνηθεί, θα πρέπει να το περάσουμε από γενική συνέλευση. Θα δώσουμε χρόνο στον κόσμο να είναι παρών κι εκεί θα αναλύσουμε ότι χρειάζεται, για να καταλήξουμε σε συμφωνία. Όλοι να κάνουμε λίγη περισσότερη υπομονή. Στο τέλος της φετινής περιόδου πρέπει να υπάρξει κατάληξη στο θέμα».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ: «Αυτό είναι το παράπονο μας. Συζητούμε μόνο για τα προβλήματα. Πήραμε το βόλεϊ της Κύπρου στους “8” του CEV Challenge Cup και ήταν σαν να μην έγινε τίποτε. Όταν ο πρόεδρος εκλιπαρεί συγχαρητήρια για τους παίκτες… Η πολιτεία ήταν απούσα έστω για συγχαρητήρια. Ας παίρναμε μια επιστολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση