ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Πάρτι στο Αζερμπαϊτζάν… βλέπει πλέι-οφ!

Σαν «σίφουνας» πέρασε απ’ την έδρα της Αράζ η Ομόνοια και «καθάρισε» από τώρα την υπόθεση πρόκριση (4-0)

LIVE SCORES
  • ΑΡΑΖ
  • 0
    4
  • ΟΜΟΝΟΙΑ
Παντελής Παντελή

Παντελής Παντελή

Καθάρισε από σήμερα το «τριφύλλι»!

Η Ομόνοια επικράτησε με 4-0 της Αράζ στο «Dalga Arena», στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό του Conference League.

Ο Λοΐζος Λοΐζου εξελίχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης από νωρίς, αφού με δύο δικά του γκολ (13’, 22’) το «τριφύλλι» μπήκε μπροστά στο σκορ στο α’ μέρος.

Ο Εβάντρο έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης στο 55’ μετά από ασίστ του Γιόβετιτς, ενώ μετά από τρία λεπτά αντιστράφηκαν οι ρόλοι των δύο για το τελικό 0-4!

 Έτσι, η Ομόνοια από το αποψινό παιχνίδι φαίνεται να καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση και την επόμενη εβδομάδα στο ΓΣΠ θα υποδεχτεί τους Αζέρους (20:00, 14/8).

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να θέλουν οργανωμένα να βγουν στην επίθεση, προσέχοντας παράλληλα στα μετόπισθεν.

Κυρίως με κάποια μακρινά σουτ προσπάθησαν να απειλήσουν αμφότερες οι δύο ομάδες, με τον Σάντος να δοκιμάζει το πόδι του από διαγώνια στο 4’ και τον Λοϊζου στο 7΄, χωρίς όμως να βρουν στόχο.

Στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ η Ομόνοια με τον Λοϊζο Λοϊζου! Έγινε το σουτ εκτός περιοχής από τον Σεμέδο, η μπάλα κατέληξε στον Εβάντρο κόντραρε η μπάλα και ο Κύπριος μεσοεπιθετικός με προβολή πρόλαβε τον Άβραμ και άνοιξε το σκορ. Μετά από έλεγχο του VAR, επικυρώθηκε το γκολ.

Εννέα λεπτά αργότερα ξανά με Λοΐζου η Ομόνοια έγραψε το 0-2! Ωραίο ανέβασμα και συνεργασία του Κίτσου με τον Σεμέδο, ο Έλληνας μπακ έστειλε τη μπάλα στην περιοχή, κατέληξε στον Κύπριο μεσοεπιθετικό που από κοντά διπλασίασε τα τέρματα του και της ομάδας του.

Ακολούθως οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς επηρεασμένοι και έκαναν εύκολα λάθη, με την Ομόνοια να δημιουργεί περισσότερες προϋποθέσεις.

Στο 37’ μεγάλη ευκαιρία μετά από εκτέλεση του κόρνερ, ο Λοϊζου έκανε την σέντρα πήρε την κεφαλιά ο Κουλιμπαλί αλλά πήγε στα χέρια του Αβράμ.

Απάντησε με μεγάλη ευκαιρία η Αράζ με Αντράντε στο 39’! Ο Σάντος έδωσε στον συμπαίκτη του που από τα όρια της περιοχής έκανε το δυνατό σουτ, πέρασε λίγο έξω από την εστία του Φαμπιάνο.

Στο 42’ ο Εβάντρο βρήκε με ωραία μπαλιά τον Σεμέδο, ο εξτρέμ της Ομόνοιας έκανε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ άλλα πέρασε έξω.

Έτσι, η Ομόνοια πήγε στα αποδυτήρια με αυτό το μεγάλο προβάδισμα.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Αράζ μπήκε με περισσότερες απαιτήσεις. Ο Κεϊτά με ωραία κίνηση μπήκε στην περιοχή των Πρασίνων στο 49’, έκανε ένα δυνατό σουτ που όμως πήγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 55’ ήρθε το τρίτο γκολ για την Ομόνοια με τον Εβάντρο! Βαθιά μπαλιά του Κούσουλου, πήρε ο Γιόβετιτς που κινείτο στα άκρα και έκανε το γύρισμα για τον Βραζιλιάνο που με άψογο πλασέ έγραψε το 0-3.

Τρία λεπτά αργότερα,αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο Εβάντρο αυτή την φορά βρήκε τον Μαυροβούνιο για το 0-4!

Ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα με προϋποθέσεις για αμφότερους, αλλά χωρίς κάτι το αξιόλογο.

Στο 76ο λεπτό ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια με Εβάντρο! Ωραία συνεργάστηκαν οι Πράσινοι, ο Λοϊζου πέρασε στον Εβάντρο που από κοντά με δυσκολία έκανε το τελείωμα αλλά η μπάλα κατέληξε έξω.

Οι Πράσινοι διαχειρίστηκαν το ματς μέχρι τέλους και έτσι πήραν κάτι περισσότερο από τη μισή πρόκριση από την αποψινή αναμέτρηση.

Χορηγοί αποστολής: MEGABET PLUS και τα συμπληρώματα διατροφής PHARMALEAD 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση