ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
21 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια: Κόπα Άφρικα και προσθαφαιρέσεις... πιέζουν

Επιπλέον εμπόδια για το «αιώνιο»

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Η ποδοσφαιρική μοίρα με «συνεργό» της την ομίχλη που «έπνιξε» τη Λευκωσία το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου, επεφύλασσαν… διακοπή λοιπόν, στο «αιώνιο» ντέρμπι ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια. Κι αν ο Πάπας Φραγκίσκος και η έλευσή του στην Κύπρο συγκεκριμένα, λόγω των προετοιμασιών δεν επιτρέπουν την επανέναρξη και ολοκλήρωση του ντέρμπι την 1η Δεκεμβρίου όπως προνοεί η προκήρυξη, κάποια άλλα εμπόδια κάνουν δύσκολη τη ζωή των δύο ομάδων ενόψει 2022.

«Η επίσημη τελετή υποδοχής του πάπα στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 2 Δεκεμβρίου. Θα του αποδοθούν τιμές αρχηγού κράτους. Θα επισκεφθεί, επίσης, τον αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β' και θα έχει συναντήσεις με τους ηγέτες της καθολικής εκκλησίας στην Κύπρο. Στις 3 Δεκεμβρίου θα τελέσει λειτουργία στο στάδιο ΓΣΠ», είναι η ενημέρωση.

Με το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα των δύο ομάδων που πιέζει κάπως την προσπάθεια για εξεύρεση ημερομηνίας, η εμβόλιμη μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου και γενικώς οι προασθαφαιρέσεις, αλλά και η απουσία παικτών οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα, είναι κάποια δεδομένα που δεν επιτρέπουν στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια να επαναρχίσει και να ολοκληρωθεί με το ίδιο φύλλο αγώνος.

Οπόταν, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στην πορεία, πότε θα οριστεί κυρίως ημρομηνία για επανέναρξη και πως θα κινηθούν οι δύο ομάδες της Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση