ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανώνυμη δωρεά 5000 ευρώ από Ομονοιάτη

Για αγορά εισιτηρίων διαρκείας στη Βόρεια για οπαδούς που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα

Σε μια πολύ αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ένας φίλος της Ομόνοιας, ο οποίος πρόσφερε το ποσό των 5000 ευρώ για αγορά Εισιτηρίων Διαρκείας στη Βόρεια κερκίδα, τα οποία επιθυμία του είναι όπως δοθούν σε φιλάθλους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η ενημέρωση από την Ομόνοια:

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε φίλος της ομάδας μας, δείγμα της αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Ο φίλος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, επικοινώνησε μαζί μας και έχει ήδη προσφέρει το ποσό των 5000 ευρώ για αγορά Εισιτηρίων Διαρκείας στη Βόρεια κερκίδα, τα οποία επιθυμία του είναι όπως δοθούν σε φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες!

Όπως μας είπε ο φίλος, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την πρωτοβουλία καθώς διαπιστώνει πως γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια από όλους στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί που την προστάζει η ιστορία της!

Για να εντοπίσουμε τα άτομα στα οποία θα δοθούν τα Εισιτήρια Διαρκείας ζητήσαμε τη βοήθεια των οργανωμένων οπαδών μας σε όλες τις επαρχίες, οι οποίοι θα μας υποδείξουν τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και τις ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ που θα λάβουν τα Εισιτήρια Διαρκείας.

Ευχαριστούμε και δημόσια τον φίλο για την υπέροχη πρωτοβουλία που τον τιμά ιδιαίτερα. Τέτοιες ενέργειες γεμίζουν με υπερηφάνεια όλους μας στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X