ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ανεπανάληπτο… rotation

Δεν έχει ξαναγίνει…

Αυτό που λέμε συντήρηση της ομάδας δια της εναλλαγής παικτών στην ενδεκάδα ανά αγώνα ή καλύτερα rotation το έχουμε δει πολλές φορές από ομάδες που παίζουν δύο ματς την εβδομάδα, πόσο μάλλον δεν όταν πρόκειται για τα μεγάλα ματς που διεκδικούν την πρόκριση σε όμιλο είτε του Τσάμπιονς είτε του Γιουρόπα Λίγκ!!

Και εφτά και οκτώ αλλαγές καμιά φορά και εννιά, σπανίως έως ποτέ δηλαδή. Αλλά να βλέπεις ένδεκα παίκτες ν’ αναπληρώνουν άλλους ένδεκα δεν έχει μετά σιγουριάς γίνει, σε ματς που το λες και ντέρμπι. Γιατί κάπως έτσι είναι αυτό με την ΑΕΚ. Δεν είναι αγώνας κυπέλλου απέναντι σε ομάδα θεωρητικά μικρότερη αλλά μια ομάδα που γιατί όχι κοιτάει τόσο ψηλά όσο και η Ομόνοια.

Τώρα τι και πως σκέφτεται ο Μπεργκ μόνο αυτός ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι η για πρώτη φορά όχι μόνο η ομάδα, αλλά όλοι εμείς, είμαστε μάρτυρες ενός τρελού rotation, που ο χρόνος θα το δείξει πόσο ωφέλιμο είναι για τους πράσινους.

Ομολογουμένως δεν πρέπει να είχε και πολλές επιλογές νοουμένου ότι όσοι αγωνίστηκαν την Πέμπτη το βράδυ υπό αντίξοες συνθήκες, επωμιζόμενοι όλοι το ψυχολογικό βάρος και το σωματικό σίγουρα δεν θα ήταν σε θέση να προσφέρουν κάτι πολύ περισσότερο όσο αυτοί που θα αγωνιστούν σήμερα κόντρα στους Λαρνακείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X