ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γύρω, γύρω όλοι.. στη μέση ο Τζίμης

Σενάρια και εικασίες σχετικά με την περίπτωση του κύπριου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Εντός της ημέρας όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Χριστοφή θα πάρει και επίσημα το απολυτήριο κλείνοντας την μεγάλη καριέρα του στην Ομόνοια.

Στην Ομόνοια όμως, γιατί ο Δημήτρης Χριστοφή ενδέχεται να συνεχίσει κάπου αλλού και μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να το κάνει.
Είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το καλοκαίρι του 21’ συνεπώς της ανήκει.

Αν λάβουμε υπόψη ότι η Ομόνοια θα παρέμβει στην απόφαση του να συνεχίσει μόνο αν θεωρεί ότι θα υποστεί πλήγμα, τότε στην κουβέντα για το που θα συνεχίσει, δύσκολα θα συμπεριλάβουμε τον ΑΠΟΕΛ.

Από κει και πέρα, όπως τουλάχιστον μαθαίνουμε οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη έχουν μειωθεί κατά πολύ, διευκολύνοντας έτσι τον όποιο θελήσει να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Επί τούτου, θα πρέπει να δούμε τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες που διαθέτουν τη δυνατότητα να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

Ο Απόλλωνας του Σοφρώνη δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια περίπτωση εάν μπορούσε να κάνει απεριόριστο αριθμό μεταγραφών. Εάν δηλαδή δεν ήταν χειμώνας αλλά καλοκαίρι τότε θα είχε εμπλακεί για την περίπτωση του, αφού ο Σοφρώνης Αυγουστή εκτιμά την ποδοσφαιρική οντότητα του Χριστοφή. Το γεγονός όμως ότι έχει απομείνει μια μεταγραφή, δύσκολα θα την εξαντλήσουν στον Τζίμη. Μια ακόμη παράμετρος είναι και ο μάνατζερ του παίκτη με τον οποίο ο Απόλλωνας δεν διαθέτει και τις καλύτερες των σχέσεων.

Από κει και πέρα είναι η Ανόρθωση. Όπως από το Σάββατο βράδυ γράψαμε το φλερτ μεταξύ των δύο μερών κρατά χρόνια και κανείς δεν ξέρει αν στην παρούσα φάση μπορεί να ολοκληρωθεί. Ο παίκτης έχει προταθεί στους Βαρωσιώτες και μάλιστα με χαμηλές απαιτήσεις. Το γεγονός όμως ότι η ομάδα είναι γεμάτη στη θέση του εξτρέμ ενδεχομένως να τους αναγκάζει να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Η ΑΕΚ επίσης είναι ένας πιθανός προορισμός, αφού οι Λαρνακείς και κύπριους χρειάζονται και ενίσχυση στη θέση του εξτρέμ. Σοβαρό χαρτί λογίζεται για τους Λαρνακείς ο Ηλίας Χαραλάμπους ο οποίος διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον πρώην συμπαίκτη του και ίσως τον ψήσει για να πει το ναι.

Η ΑΕΛ, με την απόφαση να παραμείνει ο Τόρες ίσως δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο να μετακινηθεί προς τη Λεμεσό ο παίκτης. Σε καμία περίπτωση δεν τους αφήνει αδιάφορους, αλλά άμα είναι να μπει η υπόθεση στη διαδικασία της «δημοπρασίας» τότε έχουν ένα μειονέκτημα νοουμένου ότι ο Σοφοκλέους έχει τις κόκκινες γραμμές του στο οικονομικό κομμάτι.

Ο ιδανικός προορισμός για να πάει ο Τζίμης εκ μέρους της Ομόνοιας θα ήταν σίγουρα η Πάφος. Μια ομάδα που και μπορεί να επωμιστεί το συμβόλαιο του και δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των ανταγωνιστών.

Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες θα γνωρίζουμε το νέο σταθμό της καριέρας του Δημήτρη Χριστοφή, εκτός και αν κάτι προκύψει με την Ομόνοια και τον παίκτη και τα λεφτά που θα πρέπει να του καταβάλουν για να ξεχρεωθούν μεταξύ άλλων οι «παλιές αμαρτίες» του παρελθόντος.

Κάτι τέτοιο δύσκολα αναμένεται ότι θα γίνει, συνεπώς η μετακίνηση του Τζίμη σε άλλη ομάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X