ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
17 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Σε ακτίνα... συμφωνίας

Η διαφορά των 50 χιλιάδων έχει σμικρυνθεί

24sports team

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Παναγιώτη Ζαχαρίου φιγουράρει ψηλά στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας, μιας και ο Χένινγκ Μπεργκ με τον Νεόφυτο Λάρκο και τον Σίμο Ταραπουλούζη έχουν ανάψει το «Πράσινο» φως για τον απόκτηση του. Για την ώρα οριστική συμφωνία δεν υπάρχει όμως οι δυο πλευρές είναι κοντά.

Απ’ τις πρώτες επαφές των δυο ομάδων διαφάνηκε πως η διαφορά δεν ήταν χαοτική. Αντίθετα τότε οι «Μαυροπράσινοι» έθεσαν τις απαιτήσεις τους κοντά στις 200 χιλιάδες, ενώ η Ομόνοια πρόσφερε περίπου 150 χιλιάδες ευρώ.

Οι επαφές των δυο πλευρών συνεχίστηκαν και πλέον η διαφορά των 50 χιλιάδων έχει σμικρυνθεί. Οι «Πράσινοι» προσφέρουν ένα πιο ψηλό ποσό, ενώ με τη σειρά του ο Ολυμπιακός κατέβασε κάπως τις απαιτήσεις του. Απόσταση εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά σαφώς μικρότερη και δεν κρίνεται απαγορευτική έτσι ώστε να προκύψει συμφωνία.

Απ’ την άλλη ο ποδοσφαιριστής δηλώνει έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, και οι απαιτήσεις ως προς το συμβόλαιο που θέλει δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση πρόβλημα στο να βάλει την φανέλα με το «τριφύλλι».

Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή Ομόνοια και Ολυμπιακός βρίσκονται σε ακτίνα συμφωνίας, όμως μέχρι να «πέσουν» οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

«Όρθια» στο Καζακστάν!

«Όρθια» στο Καζακστάν!

Θετική μπορεί να θεωρηθεί η φετινή πρεμιέρα της Ομόνοιας η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καϊράτ
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ