ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ο στόπερ, το στοπεράκι και ο Παντελή

Εκ των έσω και με Κατάλογο Β’ η ενίσχυση στα στόπερ

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Οι πληροφορίες του σάιτ μας για το φλερτ Ομόνοιας και Μάριτς (δες εδώ), όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν αλλά έλαβαν και επίσημη μορφή καθότι μια μέρα μετά το ρεπορτάζ οι πράσινοι φρόντισαν να δώσουν επίσημη απάντηση ( δες εδώ), στο ερωτηματικό που αφορούσε το "εξάρι" του φετινού προγραμματισμού.

Νοουμένου ότι έχουν αποκτηθεί ο box to box (Εβάντρο), ένας δεξιός μπακ (Μασούρας) και το αμυντικό χαφ ( Μάριτς), απομένουν λίγες ακόμη μεταγραφές για να κλείσουν οι βασικές τρύπες τούτου του καλοκαιριού.

Επί τούτου, είναι γνωστό ότι οι ιθύνοντες πρόκειται ν’ αποκτήσουν έναν επιθετικό χαφ (αντί- Μπεζούς), έναν εξτρέμ και έναν ακόμη μπακ για τα δεξιά.

Ακριβώς γιατί οι θέσεις στον Κατάλογο Α’ πρόκειται να γεμίσουν ακόμη και αν διαγραφούν οι Φράνσον και Κασαμά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ενίσχυση στη θέση του στόπερ, θα γίνει εκ των έσω (βλέπε δεύτερη ομάδα) αλλά και με παίκτη Καταλόγου Β’!!!

Όσον αφορά την ενίσχυση εκ των έσω, οι της Ομόνοιας θ’ ανατρέξουν στα φυτώρια τους για να πλαισιώσουν τους Παναγιώτου, Κουλιμπαλί και Λάγκ στο κουαρτέτο των στόπερ.

Ο παίκτης ο οποίος θα πάρει τις ευκαιρίες του είναι ο νεαρός Κωνσταντίνος Παντελή, ο οποίος πέρσι έκανε σπουδαίο πρωτάθλημα με την ομάδα Κ-19.

Γεννημένος το 2004 ο νεαρός στόπερ, προ΄κειται να κάνει κανονικά προετοιμασία την ομάδα, λαμβάνοντας έτσι την ετικέτα ενός ακόμη πρότζεκτ εντός της Ομόνοιας.

Όσοι μάλιστα γνωρίζουν έχουν να λένε ότι ο Παντελή είναι η συνέχεια της παραγωγής που κάνει τα τελευταία χρόνια η «πράσινη» ακαδημία.

Πέραν του Παντελή, για την θέση του στόπερ, κοσκινίζουν και περιπτώσεις παικτών Καταλόγου Β’.

Ήδη η ομάδα προγραμματισμού που αποτελείται από τους Αναστασίου, Νταμπράουσκας και Ντεσό είναι στην διαδικασία αναζήτησης ενός «στοπεράκι» που θα τεθεί στις επιλογές για το κέντρο της άμυνας, χωρίς να λαμβάνει δηλαδή θέση στον Κατάλογο Α’ .

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση