ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Ήρθε... κι έδεσε

Μοιράζει ασίστ, ξεχωρίζει και δείχνει ότι η θέση στο αριστερό άκρο του ανήκει

Παντελής Παντελή

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στα τελευταία ματς της Ομόνοιας ήταν ο Αμίν Χαμάς, ο οποίος παίζει στην... σωστή του θέση και δίνει άλλη πνοή στο αριστερό άκρο των πρασίνων.

Ο Βελγομαροκινός απέναντι στην Ανόρθωση έδωσε βοήθειες στην επίθεση, ενώ παράλληλα ήταν συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα. Έδειξε την ποιότητα του σε άλλο ένα ματς και έπεισε τους φίλους της Ομόνοιας ότι η απόκτηση του αποτελεί αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση.

Ο 24χρονος θυμίζουμε ότι ήρθε τον Ιανουάριο από τον Απόλλωνα και στο πρώτο του ματς (μετά από 11 μήνες) έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης κόντρα στην Ανόρθωση, με τον Ρέιχνταλ να τοποθετεί τον Νικόλα Παναγιώτου ως αριστερό μπακ.

Ήταν φανερό ότι ήταν έξω από τα νερά του και ούτε ο ίδιος φανταζόταν ότι μετά από πολύμηνη απουσία θα έπαιζε ως δεξί εξτρέμ. Ακολούθως έμεινε στον πάγκο, ενώ με την έλευση του Γιάννη Αναστασίου πήρε χρόνο ως αλλαγή κόντρα στον Άρη, ενώ ακολούθως πέρα από μια περίοδο που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Πλέον δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και όπως έδειξε είναι έτοιμος να προσφέρει, εκεί που πρέπει να αγωνίζεται. Το γεγονός ότι βρίσκεται και σε πολύ καλή ηλικία αποτελεί ένα άλλο θετικό σημείο, το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί το «τριφύλλι», αφού ο ποδοσφαιριστής μπορεί να εξελιχθεί περαιτέρω.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση