
Το πρωτάθλημα φούτσαλ ανδρών περιλαμβάνεται στις διοργανώσεις που ανακοίνωσε νωρίτερα το ΔΣ της ΚΟΠ (δες ΕΔΩ) ότι διακόπτονται οριστικά.
Το πλήρες σκεπτικό της απόφασης για τη διακοπή θα κοινοποιηθεί στους εμπλεκόμενους όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία.
Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, η Ομόνοια βρισκόταν στην πρώτη θέση του βαθμολογίας με 36 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο ΑΠΟΕΛ με 35, τρίτη η Ανόρθωση με 34 και 4η η ΑΕΚ με 31 βαθμούς.
Εκκρεμούσε η 18η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και οι αγώνες των πλέι οφ, τα διεξάγονταν σχεδόν από μηδενική βάση καθώς θα υπήρχε μόνο πλεονέκτημα έδρας βάσει της κατάταξης στην κανονική διάρκεια. Τα πάντα δηλαδή ήταν ρευστά προ της διακοπής.
Η ΚΟΠ στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα για τη διακοπή του πρωταθλήματος φούτσαλ δεν αναφέρει τι θα γίνει με το μοναδικό ευρωπαϊκό εισιτήριο το οποίο οδηγηεί μια ομάδα μας στο «Futsal Champions League». Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει απόφαση για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει στην Ευρώπη καθώς πρόκειται για διοργάνωση της UEFA.