ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάτια πάνω τους...

Σε Σακκά και Σιήκκη

Λούκας Σακκά και Ανδρέας Σιήκκης ξεχώρισαν φέτος με τη φανέλα της Ομόνοιας Αραδίππου, με την οποία κατέκτησαν το πρωτάθλημα και εξασφάλισαν την άνοδο στην Α' Κατηγορία μετά από 28 χρόνια. 

Και οι δύο τους προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας και κατάφεραν να εκπληρώσουν το όνειρο της ανόδου, πραγματοποιώντας γεμάτη χρονιά. Ο Σακκάς κατέγραψε 26 συμμετοχές, κάτω απο το τέρμα της Ομόνοιας, έχοντας την καλύτερη άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και δέχθηκε μόλις 12 γκολ, έχοντας 14 cleansheets. Ο 24χρονος κίπερ δεν διατηρεί συμβόλαιο με τα "περιστέρια" για τη νέα χρονιά, ενώ ήταν σε προχωρημένες επαφές με τη Νέα Σαλαμίνα χωρίς να πέσουν ακόμη οι υπογραφές. 

Αναφορικά με τον Αντρέα Σιήκκη, πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά φέτος, καταγράφοντας σύνολο 26 συμμετοχές, ενώ ψηφίστηκε και ως ο καλύτερος δεξιός οπισθοφύλακας της Β' Κατηγορίας στα βραβεία του ΠΑΣΠ. Ο 22χρονος άσος δεν διατηρεί ούτε αυτός συμβόλαιο για τη νέα χρονιά και ήδη ομάδες από την Α' Κατηγορία παρακολουθούν την περίπτωση του. 

Φυσικά είναι δύο παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα στη φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας και δεν αποκλείεται η Ομόνοια Αραδίππου να θελήσει να τους κρατήσει, μιας και είναι δικά της παιδιά. 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση