Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο γενικός αρχηγός της Ομόνοιας Αραδίππου, Γιώργος Ηρακλέους.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ: «Πολύτιμο τρίποντο που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα βρίσκεται σε πολύ αγωνιστική κατάσταση, παλεύει όλα τα παιχνίδια. Όταν ήμασταν πίσω στο σκορ με τη ΑΕΚ κάναμε ένα πολύ καλό 2ο ημίχρονο και καταφέραμε την ανατροπή».
Για την πορεία της ομάδας: «Κάναμε μια ήττα κόντρα στον Απόλλωνα στα τελευταία παιχνίδια. Από τον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση έχει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπό η ομάδα. Επικρατεί ένα πολύ καλό κλίμα, ο προπονητής κάνει την δουλεία και καταφέρνει μαζί με το επιτελείο να παίρνει τα μέγιστα. Σε κανένα λεπτό με την ΑΕΚ δεν φάνηκε η απουσία των ποδοσφαιριστών, φαίνεται το βάθος».
Για τον Μαρίνο Σατσία: «Δουλευταράς. Βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και διαβάζει πολύ σωστά τους αντιπάλους. Αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».
Για τη συνέχεια: «Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Είναι μικρές οι ισορροπίες, θα γίνει μεγάλη μάχη στα πλέι άουτ. Σίγουρα κάθε βαθμός θα είναι επιτυχία, δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Δεν λέει κάτι η διαφορά μας τώρα γιατί πέρσι μπήκαμε στο +7 από την ΕΝΠ και κατάφερε να παραμείνει κατηγορία. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να πάρουμε και φέτος πλεονέκτημα να αγωνιστούμε τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας στη β ΄φάση».
Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι έξι βαθμών. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έκανε δυο μεγάλες νίκες η ομάδα του Εθνικού με Πάφο και ΑΠΟΕΛ».
Για τα αγωνιστικά: «Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι θα είναι στην διάθεση του Σατσιά και θα έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο».
Για τον Λομονάκο: «Είχε μεγάλη συμμετοχή με την ΑΕΚ. Έδειξε την ποδοσφαιρική του αξία στο 2ο γκολ».


























