ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αραδίππου: Φάκελος «γήπεδο» (τα θέλω του κόσμου)

Το Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου κινδυνεύει με κατεδάφιση

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Πανέμορφες στιγμές έζησε η Αραδίππου το περασμένο Σάββατο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας από την Ομόνοια Αραδίππου σε ένα Δημοτικό στάδιο κατάμεστο με ανθρώπους όλων την ηλικιών, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους που έζησαν τα καλύτερα τους χρόνια σε αυτό το γήπεδο. Κι’ όμως αυτό το γήπεδο ίσως θα σταματήσει να υπάρχει. Αυτό γιατί ο νυν Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, θέλει να το κατεδαφίσει και να το κάνει πάρκο. (δες ΕΔΩ)

Ο Δήμαρχος σε παλαιότερες του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95 ανέφερε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τις ανάγκες των δύο ομάδων του χωριού, ούτε σε επίπεδο ακαδημιών, καθώς από την μία θα μπορούν να αγωνίζονται στο «ΑΕΚ Αρένα» οι πρώτες ομάδες, μέχρι να είναι έτοιμο το νέο περιφερειακό γήπεδο στα Κελιά, ενώ από την άλλη είχε αποφασιστεί όπως γίνει επίστρωση του γηπέδου του Λυκείου Αραδίππου με πλαστικό χλοοτάπητα, για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ακαδημιών.

Ακόμη και αν όλα αυτά γίνουν, ο κόσμος που άμεσα επηρεάζεται φαίνεται να έχει αντίθετη άποψη. Δεν θέλουν να χάσουν ένα ιστορικό γήπεδο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για το χωριό, ενώνει ανθρώπους διαφόρων ηλικιών και βοηθά στην απασχόληση της νεολαίας (αγωνίζονται ακαδημίες). 

Στο τελευταίο παιχνίδι της Ομόνοιας Αραδίππου που πανηγύρισε το πρωτάθλημα, οι εικόνες ήταν εντυπωσιακές. Παιδιά έφθαναν στο γήπεδο ανέμελα με τα ποδήλατα τους, περίμεναν να βρεθούν με τους φίλους τους για να δουν τον αγώνας. Γονείς με τα παιδιά τους διέσχιζαν το χωριό με τα πόδια για να περάσουν χρόνο μαζί και να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Χαμόγελα, αγκαλιές και τρεις χιλιάδες άτομα γιόρταζαν τη στιγμή.

Θα ήταν όμως το ίδιο αν τα «περιστέρια» έπαιζαν στα Κελιά, θα είχαμε την ίδια προσέλευση και τις ίδιες εικόνες; Σύμφωνα με τον πληθυσμό του χωριού (23 χιλιάδες) χρειάζεται το δικό της γήπεδο που θα μπορεί μάλιστα να φιλοξενεί αγώνες Α' κατηγορίας. Αυτή ακριβώς είναι και η επικρατούσα άποψη ανάμεσα στον κόσμο τόσο της Ομόνοιας Αραδίππου όσο και του Ερμή.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση