ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
25 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Χαραλάμπους: «Πολύ καλό που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός»

Οι δηλωσεις του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στον ΣΠΟΡ FM 95,0

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Στέφανος Χαραλάμπους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ολυμπιακό και τη πορεία της ομάδας: «Στον Ολυμπιακό έχουμε μια πολύ καλή ομάδα ένα πολύ καλό σύνολο έγιναν κάποιες προσθήκες που έκαναν την ομάδα καλύτερη από πέρσι, μπορούσε να ήταν χειρότερ η πορεία από πέρσι αλλά πάει πολύ καλά, παιχνίδι με παιχνίδι όπου μας βγάλει. Υπάρχει προοπτική θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη απέναντι στον Εθνικό και να ανοίξουμε τον δεύτερο με νίκη πάλι. Οι μεγάλοι παίζουν μεταξύ τους είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια μας ειδικά με τον Εθνικό πρέπει να πάμε στο Δασάκι σοβαροί για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς για να μεγαλώσει η διαφορά».

Για το επαναληπτικό παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα θα πάμε εκεί όπως πρέπει θα κάνουμε ότι πρέπει για τη νίκη».

Για τις νίκες απέναντι στις μεγάλες ομάδες: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βγάζει αντίδραση, σε πολλά παιχνίδια δεχθήκαμε γκολ πρώτοι αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε, έχουμε πειθαρχία και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τις προσθήκες: «Ο βασικός κορμός έχει παραμείνει είναι πολύ ποιοτική ομάδα, οι προσθήκες βοήθησαν ήρθαν παίχτες με εμπειρία».

Για τους Πετράκη και Τορναρίτη: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής το κλίμα είναι οικογενειακό και αυτό βοηθά στον αγωνιστικό χώρο κάθε βδομάδα. Ο κύριος Τορναρίτης είναι πάντα εκεί έχει τον τρόπο του».

Για την πορεία του: «Το απολαμβάνω στον Ολυμπιακό, είναι πολύ καλό για ένα παίχτη της ηλικίας μου να βρίσκεται σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός , βοηθάει να πάει βήμα βήμα πιο ψηλά. Είμαι ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που παίρνω με τη παρουσία μου θα γίνω καλύτερο με τα λεπτά που παίρνω. Λείπει το σκοράρισμα αλλά θα έρθει».

 

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση