ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τορναρίτης: «Σε πολύγραφο αλήθειας για το 100% καθαρό 0-5»

Κάθετη διάψευση σε Σολομωνίδη για το ματς με ΑΕΛ

Με γραπτή του δήλωση, ο Χριστόφορος Τορναρίτης, τοποθετείται για τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΑΕΛ, Δημήτρη Σολομωνίδη, περί χειραγώγησης του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2001-02 που βρήκε νικητές τους «μαυροπράσινους» με 0-5.

Αναλυτικά:

Το 0-5 μεταξύ ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν %100 καθαρό !!

Βρέθηκα μετά από 18 χρόνια με τον Κύριο Σολομονίδη στην Γαλλία και του το εξήγησα και μάλιστα του ορκίστηκα στα δυο παιδιά μου πως ήταν ολοκάθαρο το ματς !!

Αν συνεχίζει να βλέπει φαντάσματα και να παρασύρει και τον κόσμο τις ΑΕΛ σε αυτά τα παραμύθια του τύπου παίζαν 5-0 ο μόνος που μπορεί να τα πιστέψει [...] μετά από αυτά και το χρονικό σημείο που του τα είπα .

Αν αυτά που διαβάζω είναι αληθινά και δεν είναι φάρσα ο άνθρωπος δεν πάει καλά !!!

Αν είναι φάρσα ζήτω συγνώμη για τα λόγια μου .

Δέχομαι να κάτσουμε σε πολύγραφο αλήθειας να δούμε ποιος έχει δίκαιο η αν λέω ψέματα και αφού είναι και σίγουρο στοίχημα βάζω κάτω το σπίτι μου έναντι ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον Κύριο Σολομονίδη!!

Δεν υπήρξα Άγιος στην ζωή μου γενικότερα αλλά αυτό το παιγνίδι ήταν %100 καθαρό !

Και η Άχνα κέρδισε την Ανόρθωση 5-0 τι σημαίνει δηλαδή ?

Ήταν στημένο ;

Κύριε ελέυσον …

Αν παίζεται το Κυπριακό Πρωτάθλημα όπως παίζεται τις τελευταίες 3 βδομαδες όπου όλοι είναι [...] , τα φυσιολογικά αποτελέσματα θα σας φαίνονται όλα στημένα και στην εξάδα θα ήταν ο Ολυμπιακος και η Άχνα !!

Το γιατί ;;;;

Διαιτητικά Ανθρώπινα Λάθη .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X