ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Τορναρίτης: «Όποιος δεν σέβεται δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα»

Ανάρτηση από τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού

Ανάρτηση έκανε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος εμφανίζεται αρκετά έντονος, ενώ τονίζει ότι θα έχει συνάντηση με τον κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας του ξεχωριστά.

Αναλυτικά:

«Αποφάσισα σήμερα να ξεκινήσω από εκεί που σταμάτησα πριν δυο μήνες όταν παρασύρθηκα από την άρνηση τις κακίες, την αχαριστία και την δυσπιστία να επαναφέρω την ομάδα πίσω .

Από σήμερα στις 1 το μεσημέρι θα δω όλους τους ποδοσφαιριστές ένα – ένα και θα τους εξηγήσω πως κανένας που δεν σέβεται τους κόπους και τα όνειρα μας δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα .

Με λίγα λόγια να πάει στο καλό!!

Θα εξηγήσω του προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει πίστη και θέληση σε αυτό που κάνουν. Θα παλέψουμε και δεν θα παραδοθούμε μαζί με αυτούς που θα μείνουν, αυτούς που αγαπούν και σέβονται πραγματικά την ομάδα, το έργο, και τα όνειρα μας.

Έφερα τούμπα την ζωή μου, θα προσπαθήσω να το κάνω και τώρα και αν δεν τα καταφέρω τουλάχιστον θα ξέρω ότι έδωσα όλο μου τον εαυτό και το είναι για αυτο». Στη ζωή σημασία δεν έχει πόσο σκληρά κτυπήθηκες. Σημασία έχει πόσο μπορείς να αντέξεις τα χτυπήματα και να συνεχίσεις»…

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!!!

We did before- We can do it again .
Neversurrender».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση