ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τορναρίτης: «Ο Τούτιτς ζήτησε να φύγουν πέντε παίκτες»

Δημοσιογραφική διάσκεψη από τον Ολυμπιακό με την οποία παρουσίασε την Fonbet

Με δημοσιογραφική διάσκεψη στο Οίκημα του Σωματείου, ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη Fonbet η οποία θα είναι ο νέος χορηγός των «μαυροπράσινων».

Το παρών του έδωσε ο Χριστόφορος Τορναρίτης, - που ,μίλησε για τον προγραμματισμό-   ο εκπρόσωπος τύπου Πάρης Φωκαΐδης και η κ. Xρύσω Ρέππα, Marketing Manager της Fonbet.

Χρύσω Ρέππα: «Θα είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό. Εύχομαι όλα τα καλά για όλες τις ομάδες. Η Fonbet θα μείνει εδώ».

Χριστόφορος Τορναρίτης:

 Για τη στάση της αρχής στοιχημάτων:  «Μπορεί να λέγονται πολλά για τις στοιχηματικές εταιρείες, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Απλώς η αρχή στοιχημάτων όταν τους επιτρέπεται να έρχονται και να δίνουν χρήματα πίσω στις ομάδες, ας το κάνουν».

Για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Πέρυσι με το Τούτιτς πήγαμε καλά. Φέτος αρχίσαμε καλά αλλά μετά έγιναν λάθη στον προγραμματισμό ενώ δημιουργήθηκαν και διαφορές μεταξύ παικτών προπονητή. Ο Τούτιτς ζήτησε να φύγουν. Πέντε παίκτες. Αυτό δεν γινόταν και έφυγε ο προπονητής. Πήραμε Γιάννη Πετρακη που εκτιμώ πολύ. Πάντα είναι στην καρδιά μου. Έφυγε και μας έδωσε και λεφτά. Τριψήφιο αριθμό. Ψάχνουμε δυο στόπερ, ένα δεξί μπακ, δυο χαφ και ένα φορ».

Πήραμε τον Γκερίερ που είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός και σήμερα έρχεται ο Σασα Μάρκοβιτς. Τέτοιου βεληνεκούς παίκτες αναζητούμε. Συναντήθηκα με παίκτη στην Ελλάδα που ξέρει και ο Γιάννης Πετράκης και τον εγκρίνει. Είναι φορ αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα».

Για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός φέτος: «Αν όλοι οι παράγοντες λειτουργήσουν σωστά τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει στο πρώτο διάζωμα. Ο Μάζιτς φαίνεται αποφασισμένος. Έχει καθαρίσει κάποια θέματα. Αν αφεθεί να δουλέψει ελεύθερα τότε είμαι αισιόδοξος για τον Ολυμπιακό».

 Ο «Σιαχουρής»: Ο Χριστόφορος Τορναρίτης είπε ότι παλιά ήταν  ...σιαχουρής ως πρόεδρος. Πρόσθεσε ότι ήταν ...αχάπαρος ,για να εξηγήσει προφανώς καλ΄ύτερα  το τι ηθελε να πει  με τον χαρακτηρισμό ...σιαχουρής. Εννοούσεβεβαίως  ότι δεν ήξερε τα πράγματα και έκανε λάθη σε παίκτες που ήλθαν στην ομάδα.  Είπε ότι τώρα με το Γιάννη Πετράκη τα πράγματα έιναι διαφορετικα. Πρόσθεσε ότι μαζί του ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει.


Ειπε ακόμη  ότι παίκτες φέτος ήλθαν χωρίς τη θέληση του και ενδέχεται να γίνουν σλλαγές.

Ο Κονφέ: «Ο Κονφέ που έφυγε χθες και άφησε χρήματα ήταν επιλογή του Πετράκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση