ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τορναρίτης: «Αν τους κάμει ο Πρόδρομος κανένα σιαολίν»

Ενδιαφέρουσες όπως πάντα οι τοποθετήσεις του

Φιλοξενούμενος στην αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» ήταν ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Κερδίσαμε το ΑΠΟΕΛ, κερδίσαμε την Ανόρθωση, φέραμε ισοπαλία με την Ομόνοια, φέραμε δυο ισοπαλίες με την ΑΕΚ, δεν χάσαμε από την ΑΕΛ και αυτή η ομάδα είναι για… διαβάθμιση… Έχουμε ρεκόρ ατυχίας…»

Για του ξένους διαιτητές: «Είναι ευχάριστο που έρχονται ξένοι διαιτητές. Έχω πληρώσει 22 χιλιάδες σε πρόστιμο».

Για τις πολλές εκπλήξεις αυτής της αγωνιστικής: «Αν κάποιος έκανε ένα κουπόνι με αυτές τις πέντε εκπλήξεις, το 1 του ευρώ θα γινόταν δυόμισι χιλιάδες».

Για το μπάτζετ: «Ίσως έχουμε τον ψηλότερο προϋπολογισμό από τις ομάδες που είναι εκεί. Είχαμε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, όπως ο Ενόχ, ενώ ο Αζουλάο τώρα επανήλθε».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για Ζαχαρίου: «Ακούμε δεξιά αριστερά για Ομόνοια για ΑΠΟΕΛ για Δανία. Μακάρι να έρθει πρόταση».

Για την επόμενη σεζόν: «Αν μείνουμε στην κατηγορία του χρόνου θα φτιάξουμε ομάδα για να διεκδικήσουμε έξοδο στην Ευρώπη».

Για τη μάχη του τίτλου: «Απόλλων, Ομόνοια και Ανόρθωση δεν έχουν το κοκκαλούι του Πετρίδη. Δεν αντέχουν την πίεση οι άλλοι. Αν αλλάξει τον προπονητή, που θα τον αλλάξει, θα τους γελάσει πάλι. Αν τους κάμει ο Πρόδρομος κανένα σιαολίν... »

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου: «Ο Πάμπος είναι ο καλύτερος Κύπριος προπονητής. Θα δουλέψουμε με το ρόστερ του χρόνου. Αν είχαμε λίγη περισσότερη τύχη θα ήμασταν πιο ψηλά».

Για τις αναρτήσεις του: «Είναι η πελλάρα μου τα βιντεάκια. Βάζω τους αποφθέγματα του Άινσταϊν και πιάνω 30 likes. Λαλώ τους για κατσέλλες και τράουλλους και σπάζουμε ρεκόρ πωλήσεων.»

Για την ποιότητα των παραγόντων των ομάδων: «Κατά 90% είμαστε ψυχικά διαταραγμένες προσωπικότητες. »

Για την Ομόνοια: «Η Ομόνοια παραπονιέται. Αμαν δεν μπορείς να κερδίζεις τον Εθνικό 11 με 11 τι να πω».

Για την πρόταση της Ομόνοιας για να γίνει αρχιδιαιτητής ο Τράττος :«Σε μένα δεν μου φάνηκε άσχημη η πρόταση.»

Για τις καταγγελίες Παπασταύρου περί προσέγγισης του για αγορά τίτλων: «Αν έχει έτσι πράμα να μου τους γνωρίσει και μένα, ενδιαφέρομαι (γέλια)».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

<