ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τορναρίτης: «Αδιαφορία και… γαουροσίνη»

«Έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Είμαι απογοητευμένος από όλους του αυλοκόλακες»

Νέα ανάρτηση από τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη, που αναφέρεται στην αδιαφορία που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου της ομάδας αναφορικά στο οικονομικό κομμάτι.

Αναλυτικά:

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου από την αδιαφορία και την ΓΑΟΥΡΟΣΙΝΗ όλον γύρω - γύρω !!

Είμαι απελπιστικά απογοητευμένος από όλους τους αυλοκόλακες ...

Τώρα που μιλάμε εν έτη 2020 :

Αν εξαιρέσουμε τον Πέτρο Σάββα , τον απλό κόσμο που συνεισφέρει με ένα εισιτήριο, season ticket , η συνδρομή αφού αυτά μπορεί, κάποια άτομα όπως η Αντωνία , ο Σεραφείμ , Ο Κούλλης που δουλεύουν αφιλοκερδώς, κατά τα αλλά είμαι μόνος , και είμαστε για τα παναίρκα !!

Όπως το ακούτε !!

Παναίρκα

Τα ποιο κάτω λόγια του Νικολή είναι όλη η αλήθεια:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πάντοτε όσα χρόνια ήμουν ποδοσφαιριστής αλλά και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού μιλούσα εκ μέρος των ποδοσφαιριστών και έλεγα πάντα αυτά που ανήκαν στο δικό μας κομμάτι, το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Φέτος ασθάνομαι και θέλω να πω κάποια πράγματα που αφορούν γενικά το σωματείο μας. Η ομάδα περνά δύσκολες στιγμές και στις δυσκολίες φάνηκαν ποιοι πραγματικά αγαπούν τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός ήταν ανέκαθεν μια ομάδα που έδινε, και τι εννοώ με αυτό: " Έδωσε αγώνες για τον τόπο μας, αντιπροσώπευεσαι επάξια την Κύπρο σε Ελλάδα και εξωτερικό ".

Παλαιότερα αλλά και πριν μερικά χρόνια βοήθησε αρκετούς στο να βρούν μια καλή δουλειά όπως αργότερα και τα παιδιά τους, βοήθησε πάμπολλους δια μέσο του να αναδειχθούν και να πάρουν όλοι μια εξέχουσα θέση και πόστο στην κυπριακή κοινωνίας (βουλευτές, δημάρχους, ακόμη και προέδρους). Θα αναρωτηθείτε γιατί τα γράφω όλα αυτά, τα γράφω γιατί όλοι αυτοί εκτός απο 3-4 άτομα έχουν πάρει αυτό που ήθελαν, έχουν εξυπηρετήσει προσωπικά συμφέροντα και τώρα έχουν ξεχάσει τι τους πρόσφερε αυτή η ομάδα. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ;

Ένα να ξέρουν όλοι αυτοί ο τροχός θα ξαναγυρίσει γιατί αυτή η ομάδα έχει βαθιές ρίζες και έχει μπει στις καρδιές πολλών και δεν θα την αφήσουν να χαθεί. Η ιστορία είναι εκεί και γράφεται και ότι γράφεται, δεν ξεγράφεται. Κάτι τέτοια λαμόγια και αυλοκόλακες που πέρασαν κατά καιρούς δεν θα ξαναφήσουμε να πλησιάσουν την ομάδα μας. Και μην μου πείτε ότι είναι δύσκολοι καιροί και έχει κρίση και ο καθένας προσπαθεί να σώσει την δουλειά του και την οικογένεια του γιατί πολλοι ολυμπιακοί που δεν έχουν σχεδόν τίποτα έχουν κάνει έστω και μια συβολική εισφορά ή έχουν βοηθήσει με αγορά εισητηρίου διαρκείας ή με άλλους τρόπους που δεν είναι της ώρας να αναφερθώ, ενώ αυτοί ούτε ένα ευρώ. Με πολλή πικρία και απογοήτευση ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Νικολάου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

<