ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σεραφείμ: «Ποιος σώφρων άνθρωπος θα υποχρεώσει τους παίκτες να προπονηθούν;»

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

 

 

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πανδημία του κορωνοϊού: «Θα έλεγα ότι κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα ασχολείται αυτή τη στιγμή μόνο με την ομάδα. Το θέμα είναι πως θα βγει όλος ο κόσμος από αυτή την κατάσταση. Αυτή τη στιγμή θεωρώ αφέλεια να μιλούμε για το ποδόσφαιρο. Ότι λέμε και ότι κάνουμε είναι υποθετικά όλα».

Για την τηλεδιάσκεψη: «Όλες αυτές οι τηλεδιασκέψεις γίνονται με υποθετικά σενάρια. Προσπαθούμε να δούμε τι μπορεί να συμβεί στην χειρότερη περίπτωση, τι μπορεί να συμβεί αν τα πράγματα εξομαλυνθούν. Δεν μπορούμε να πάρουμε καμία απόφαση από τη στιγμή που υπάρχουν τα διατάγματα από τον υπουργό τα οποία αναστέλλουν τα πάντα».

Για το θέμα των προπονήσεων: «Υπάρχει κανένας σώφρον άνθρωπος ο οποίος θα υποχρεώσει τους παίκτες να παραβιάσουν διάταγμα για να πάνε προπόνηση; Μέχρι τις 13 Απριλίου απαγορεύεται να κυκλοφορούμε, όχι να προπονούμαστε».

Για το πως βλέπουν την κατάσταση οι παίκτες: «Οι παίκτες μας διερωτούνται τι γίνεται. Ούτως ή άλλως κανείς δεν μπορεί να ταξιδέψει. Αυτό που τους απασχολεί είναι η υγεία και μετά όλα τα υπόλοιπα».

Για τα συμβόλαια των παικτών: «Αυτά είναι θέματα τα οποία θα συζητηθούν ανάμεσα στη FIFA και την Fippro. Δεν πρέπει να προτρέχουμε για τίποτα. Από τη στιγμή που υπάρχουν συζητήσεις θεωρώ ότι όποια λύση βρεθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές πιθανόν να την ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι».

Για τη συνάντηση με τις ομάδες του 2ου γκρουπ: «Αυτό που είχαμε αποφασίσει είναι ότι πρέπει άμεσα να συγκληθεί μια γενική συνέλευση για να παρθούν κάποιες αποφάσεις άμεσα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση