ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
01 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Σεραφείμ: «Ούτε Σωφρόνης, ούτε Πετράκης - Υπομονή για Ανδρέου»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Κώστας Σεραφείμ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Ο διοικητικός παράγοντας των μαυροπρασίνων, ο οποίος εργάστηκε σε όλα τα πόστα της ομάδας (μέχρι και προπονητής), αναφέρθηκε κυρίως στο θέμα του προπονητή και συγκεκριμένα στο... ναυάγιο των επαφών με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Απάντησε εάν στους υποψήφιους βρίσκεται ο Γιάννης Πετράκης, ενώ μίλησε και για τα δεδομένα της μετεγγραφής του Στέλιου Ανδρέου στη βελγική Σαρλερουά και για τον Στέφανο Μουκτάρη.

Για την περίπτωση Σωφρόνη Αυγουστή: «Υπήρχε αυτή η αρνητική εξέλιξη. Αξιολογούμε τους υπόλοιπους προπονητές για να πάρουμε την σωστή απόφαση».

Για τον λόγο που υπήρξε το ναυάγιο: «Είχαμε προφορική συμφωνία αλλά δεν κατέστη δυνατό να υπογράψουμε. Προχωρούμε μπροστά και θα δούμε το καλύτερο για την ομάδα. Καλή επιτυχία στον Σωφρόνη».

Για το αν θα επιστρέψει ο Γιάννης Πετράκης: «Είμαι από τα άτομα που αν δεν υπογραφεί κάτι δεν θα βγάλω κάτι προς τα έξω. Ο κύριος Πετράκης δεν θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο. Όσο και να θέλουμε να συνεργαστούμε είναι δική του απόφαση. Ίσως να είναι πληγωμένος ο άνθρωπος με αυτά που έγιναν. Το σεβόμαστε».

Για το αν θα έρθει προπονητής από το εξωτερικό: «Τίποτα δεν αποκλείεται αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται».

Για το αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα στο θέμα προπονητή και πως πάει η ενίσχυση: « Έχουμε περίπου 1 μήνα μέχρι την προετοιμασία. Δεν μας πιέζει ο χρόνος στο θέμα προπονητή. Θα είναι ευχής έργον όμως να βρεθεί γρήγορα ο νέος προπονητής. Για το θέμα ενίσχυσης υπάρχουν κάποια ονόματα στο τραπέζι και γίνονται αξιολογήσεις. Αν παίζαμε Ευρώπη θα είχαμε πίεση στο θέμα χρόνου».

Για το αν ανέβηκε ο πήχης: «Ο πήχης ανέβηκε είναι φυσιολογικό. Κάθε χρόνο θέλουμε να έχουμε βελτίωση. Απόφαση του Κύριου Τορναρίτη είναι να μην μπλέξει ο Ολυμπιακός οικονομικά. Ο Ολυμπιακός δεν χρωστάει τίποτα, είναι από τα πιο υγιείς σωματεία στην Κύπρο. Όλοι είναι πληρωμένοι».

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Στέλιου Ανδρέου: «Από την στιγμή που δεν έπεσαν υπογραφές στην περίπτωση του Ανδρέου τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι σε προχωρημένο στάδιο όπως ήταν και με το Σωφρόνη αλλά κάτι προέκυψε και ναυάγησε. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή».

Για την περίπτωση του Μουχτάρη αλλά και το ενδιαφέρον προς Κύπριους παίκτες: «Δεν έχουμε συμφωνήσει τίποτα για την απόκτηση Μουχτάρη. Μας ενδιαφέρει οτιδήποτε καλό και είναι διαθέσιμο. Δίνουμε έμφαση στους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Μακάρι να αντικαταστήσουμε τους Κύπριους που έφυγαν επάξια. Ελπίζουμε του χρόνου να έχουμε και πάλι πολλούς παίκτες στην Εθνική. Πέρυσι είχαμε 5 κάτι πρωτοφανές τα τελευταία χρόνια για τον Ολυμπιακό. Μας ενδιαφέρουν οι καλοί Κύπριοι παίκτες και τους αξιολογούμε».

Για την περίπτωση Σαρφό: « Έχω την εντύπωση ότι έκλεισε οριστικά η περίπτωση Σαρφό. Με αυξημένες απολαβές ανανέωσε. Δεν υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που να μπορεί να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό ή τον μάνατζερ του. Ελπίζουμε να έρθει μία καλή πρόταση του χρόνου. Θα αξιολογηθεί μία πρόταση αν θα έρθει που μπορεί να είναι πεντέμιση εκατομμύρια ή τρία ή και δέκα. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που ήρθαν στην Κύπρο. Εμείς θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε».

Για το αν ήρθε κάποια άλλη πρόταση σε παίκτη της ομάδας: «Εκτός από Ψάλτη και Ανδρεόυ για κανένα άλλο παίκτη δεν ήρθε πρόταση. Είναι μία περίοδος που υπάρχουν πολλά νέα για μεταγραφές. Σημασία έχει να βγαίνουν σωστές πληροφορίες προς τα έξω και όχι κουβέντες του καφενέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση