ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
01 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Πέτρος Σάββα: «Ο Γιανέφσκι είναι οριστικά παρελθόν για μας»

Μίλησε για Ζαχαρίου, Σαρφό και γηπεδικό στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε το μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού Πέτρος Σάββα.

Αναλυτικά:

Για το θέμα προπονητή: «Όλα είναι ρευστά. Ακόμα δεν έχει παρθεί ακόμα καμιά απόφαση. Ο Γιανέφσκι για μας είναι παρελθόν. Όλα είναι πιθανά και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Μιλάμε και με Κύπριους και με ξένους προπονητές. Θα καταλήξουμε την επόμενη εβδομάδα. Το θέμα το χειρίζεται ο Χριστόφορος Τορναρίτης».

Για τον Στέλιο Ανδρέου: «Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποια νέα πρόταση. Το κεφάλαιο αυτό έχει «παγώσει». Περιμένουμε αντιπρόταση από την Σαρλερουά. Όλα είναι πιθανά».

Για Ψάλτη: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παραχώρηση του Ψάλτη και του ευχόμαστε ότι καλύτερο. Ο Σωτηρίου ήθελε να πάει στην ΑΕΛ, του ευχόμαστε ότι καλύτερο. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι και δεν ανησυχεί κανείς στην ομάδα για τις αποχωρήσεις».

Για Σαρφό και Νάνι: «Ο Σαρφό συνεχίζει μαζί μας. Ακόμα δεν έχει φθάσει το υψηλότερο σημείο της απόδοσης του. Ο σκοπός είναι να πωληθεί στο εξωτερικό. Έχει ανανεώσει και ο Νάνι.

Για το γηπεδικό: «Περιμένουμε την πρόταση του ΓΣΠ για να δούμε τι θα γίνει».

Για Ζαχαρίου: «Καμιά πρόταση για τον Ζαχαρίου. Πολλά γράφονται και θα γράφονται. Όποια ομάδα τον θέλει, ας συζητήσει με τον Χριστόφορο Τορναρίτη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση