ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
25 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πετράκης: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και φέτος»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο Ελλαδίτης προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας Γιώργος Πετράκης.

Αναλυτικά:

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Για μας, υπάρχει ανυπομονησία για τα επίσημα παιχνίδια. Γι' αυτό προπονούμαστε. Θέλαμε τη νίκη κόντρα στον Άρη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε μπροστά μας τον ΑΠΟΕΛ και ότι χάσαμε, θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε πίσω. Δουλέψαμε πάρα πολύ στος προπονήσεις αυτό το διάστημα, βάλαμε κάποια νέα πράγματα, ενώ και τα νέα αποκτήματα είναι πιο έτοιμα. Θα δούμε για Γουακάσο αν θα είναι έτοιμος, ενώ δεν έχουμε άλλο αγωνιστικό πρόβλημα».

Για τον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Παίζουμε μ' ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο που άλλαξε και προπονητή, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για τις απαιτήσες του παιχνιδιού. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα».

Για την ομάδα, σε γενικότερο βαθμό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και καλούμαστε να διαχειριστούμε την περσινή επιτυχημένη χρονιά. Βάζουμε στόχους πολύ μικρούς, έχουμε δυνατότητες, θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και φέτος. Η σκληρή δουλειά και η υπομονή θα είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη σεζόν. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να κάνουμε την ομάδα μας μια από τις δυνατές της Κύπρου. Αισθάνομαι πολύ τυχερός, που προπονώ σπουδαίους παίκτες. Ελπίζω και οι ίδιοι να αποκτήσουν και τους προσωπικούς μας στόχους».

Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι σε μια διαρκή άνοδο και εξέλιξη. Σημαντικό είναι πως και ομάδες συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό και αναβαθμισμένο, σε σχέση με πέρσι. Θα πρέπει, όμως, να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο, ο καθένας από το δικό του πόστο. Είναι καλό να υπάρχει εξέλιξη σε όλους τους τομείς, με τις ακαδημίες και τους Κύπριους παίκτες.Πιστεύουμε στους Κύπριους και νεαρούς παίκτες, δίνουμε ευκαιρίες σε όλους. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτήν την ανάπτυξη που παρατηρείται στην Κύπρο.Βλέπουμε παίκτες από Ελλάδα να έχουν σαν πρώτη επιλογή τους την Κύπρο. Δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Μήνυμα προς στον κόσμο: «Θέλουμε κοντά μας τους οπαδούς μας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, για να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του παιχνιδιού».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση