ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετράκη: «Ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση, όχι το αποτέλεσμα»

Δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα, και γνώρισε την ήττα απ’ την ΑΕΛ. Η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε όμως πως και φέτος θα βάλει δύσκολα σε όλους. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Πετράκη, σημείωσε πως είναι ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση, όχι όμως και απ’ το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία όλες οι ομάδες. Νομίζω σήμερα και η δικιά μας ομάδα και η ΑΕΛ προσπαθήσαμε για ένα ελκυστικό παιχνίδι. Για εμένα υπήρχαν δυο εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ έκανε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει και άλλο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες δεν κινδυνέψαμε. Βάλαμε ένα τέρμα αλλά δεχθήκαμε και ένα. Πρέπει να δουλέψουμε στις στατικές φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος απ’ την εικόνα όχι απ’ το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως αν βελτιώσουμε αυτή τα λάθη μας θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για μεταγραφικά: «Είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας ακόμη περισσότερο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X