ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρέμβαση επιτροπής δεοντολογίας για Ολυμπιακό και ΚΟΠ

Ζητά απ' την Ομοσπονδία να απαντήσει άμεσα στην ομάδα της Λευκωσίας

Παρέμβαση απ’ την επιτροπή δεοντολογίας σε σχέση με τα παράπονα του Ολυμπιακού για τη μη συμμετοχή των Ζαχαρίου και Σαρφό στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ. Θυμίζουμε πως οι δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν αποβληθεί και τιμωρήθηκαν με 2 και 4 παιχνίδια αντίστοιχα σε εξ αναβολής αγώνα, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό έχουν εκτίσει την ποινή τους στα παιχνίδια που πέρασαν, ενώ όπως σημειώνει η ΚΟΠ θα έπρεπε η μια εκ των αγωνιστικών που θα έχαναν να είναι η σημερινή.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε γνωμάτευση απ’ το νομικό του τμήμα, και θεωρεί πως αυτό που πράττει η ΚΟΠ είναι λανθασμένο και ουσιαστικά τιμωρεί με επιπλέον αγωνιστική τους δυο της ποδοσφαιριστές. Μάλιστα όπως δήλωσε σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Κώστας Σεραφείμ ο Ολυμπιακός ρώτησε απ’ την ΚΟΠ για τη συμμετοχή των δυο και δεν έχει λάβει γραπτή απάντηση.

Πρακτικά στην παρέμβαση της η επιτροπή δεοντολογίας σημειώνει πως η ΚΟΠ έχει την υποχρέωση να απαντήσει στον Ολυμπιακό αν μπορεί να χρησιμοποιήσει σήμερα τον Ζαχαρίου και τον Σαρφό και να εξηγήσει τον κανονισμό. Με αυτό τον τρόπο η επιτροπή διασφαλίζει πως δεν θα προκύψει ξανά τέτοιο μπέρδεμα αφού θα υπάρχει προηγούμενο.

Απ’ την πλευρά της η ΚΟΠ έχει στείλει την απάντηση της στην επιτροπή δεοντολογίας με την οποία εξηγεί τι ακριβώς ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση