ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμπος:«Στο τέλος κέρδισε ο καλύτερος»

Ικανοποιημένος από την νίκη

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου ήταν εμφανώς ευχαριστημένος για την νίκη της ομάδας του αλλά και την εμφάνιση της.

Αναλυτικά όσα ανάφερε:

« Ήταν ένα ματς όπως το περιμέναμε, ένα παιχνίδι στη δύναμη και στο πάθος. Και στα δύο ημίχρονα είχαμε καλύτερα πατήματα και τον έλεγχο του ματς. Δεν υπήρχαν οι μεγάλες φάσες αλλά αρκετές προϋποθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο επιθετικά. Κέρδισε η πιο καλή ομάδα στο τέλος αλλά είχε και ο Εθνικός τις στιγμές του στο 0-0. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Κερδίσαμε μια δυνατή αντίπαλο, που πήρε βαθμούς από μεγάλους αντιπάλους. Πιστεύω ότι θα μείνει στην κατηγορία. Καλή συνέχεια στον Εθνικό».

Τι είπατε στο ημίχρονο;

« Ακολουθήσαμε την ίδια φιλοσοφία και τακτική. Απλά γίναμε πιο επιθετικοί. Ο Ντουβεντρού που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησε, το ίδιο και ο Καρ. Θεωρήσαμε πιο καλό να μπουν αλλαγή. Ίσως βάση της εξέλιξης η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ξέρω πως νιώθει ο συνάδελφος. Είδαμε όμως ένα Ολυμπιακό όπως τον θέλουμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον Ζαχαρίου:

« Είναι θέμα ημερών, όπως και ο Αγίτε που θα επιστρέψει μετά την τιμωρία του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X