ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμπος: «Ήμασταν φοβισμένοι…»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Πάμπος Χριστοδούλου στη συνέντευξη τύπου.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έμεινε εμφανώς απογοητευμένος από την προσπάθεια της ομάδας του. Στάθηκε στα πολλά λάθη που έγιναν, όσα δεν έκανε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τα έκανε σήμερα δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τον αγώνα: «Κάναμε τόσα λάθη όσα δεν κάναμε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ήμασταν φοβισμένοι και όταν στο δεύτερο ημίχρονο που ο ρυθμός έπεσε και κρατήσαμε μπάλα, ήρθε και το δεύτερο γκολ. Δεν υπάρχει λόγος να πω πολλά αφού ήταν τόσο εύκολα τα λάθη που κάναμε, που σίγουρα η Ανόρθωση κέρδισε δίκαια. Για εμάς όπως ήρθαν τα πράγματα το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με την Άχνα. Πρέπει να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο, δεν τους κάναμε χαρούμενους αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εύχομαι στον Τιμούρ και στη Ανόρθωση ότι καλύτερο στη συνέχεια.»

Για το τι πάει λάθος και δεν κερδίζει: «Κάποια παιχνίδια είχαμε απουσίες βασικών και ήταν πολλοί σημαντικοί. Σιγά σιγά έρχονται πίσω αλλά άμα δείτε και κάποια παιχνίδια πως χάσαμε στο 95 θα καταλάβετε. Κάποια τα χάσαμε από ατυχίες, κάποια από ατομικά λάθη που πάντα θα υπάρχουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θα πάρεις και σφυρίγματα και υπέρ και κατά. Όπως είπε και ο Τιμούρ ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, πρέπει να πάρουμε τρίποντα για να ανέβει η ψυχολογία. Εύχομαι στη συνέχεια να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη. Κυρίως με τον Εθνικό είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς.»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X