ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμπος: «Ελπίζω ο διαιτητής να ήταν σωστός»

Οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου μετά την ήττα από την ΕΝΠ

Ο Ολυμπιακός έχασε με 3-0 απ’ την ΕΝΠ και πλέον θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να μαζέψει βαθμούς ώστε να μην αγχωθεί και να μην μπλέξει για τα καλά στη μάχη της διαβάθμισης.

Στην διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Πάμπος Χριστοδούλου, στάθηκε στο γεγονός πως το παιχνίδι δεν έδειχνε πως θα είχε αυτή την εξέλιξη ενώ τόνισε πως ελπίζει η απόφαση του διαιτητή να ήταν σωστή χωρίς να αφήνει υπόνοιες για κάτι άλλο.

Αναλυτικά:

«Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Η ομάδα μου έδειχνε πως μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω με όλο τον σεβασμό εύχομαι να είναι σωστός ο διαιτητής, είχαμε και εμείς μια φάση για πέναλτι όπως η ΕΝΠ. Είναι ανθρώπινο δεν λέω πως ήρθε να κάνει μια διαιτησία άσχημη. Θα ήταν όλα διαφορετικά. Με 4 ευκαιρίες η ΕΝΠ πέτυχε 3 γκολ. Για μας είναι μια βαριά ήττα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι καλές ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Έχουμε την επόμενη εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο, ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως βλέπετε θα γίνουν αρκετές μάχες για τη παραμονή. Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X