ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
25 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ολυμπιακός: Kάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ

Οι τιμές των εισιτηρίων

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ότι την Πέμπτη (9/9) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Οι «μαυροπράσινοι» προετοιμάζονται για ένα «μεγάλο» παιχνίδι και χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου, με τα εισιτήρια να είναι προσιτά, διότι κοστίζουν 10 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 09/09 και ώρα 0900 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας για την 2η αγωνιστική με αντίπαλο την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο Γ.Σ.Π (Δευτέρα 13.09 – 18:00).

Η ομάδα μας αγωνίζεται ως φιλοξενούμενη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και οι οπαδοί μας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Βόρεια Κερκίδα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται μέσω του Online Ticketing της ιστοσελίδας μας, κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

*Για να χρησιμοποιηθεί το Online Ticketing, θα πρέπει οι χρήστες του συστήματος κατά την πρώτη τους επίσκεψη, να δημιουργήσουν λογαριασμό . Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού (εγγραφής), θα λάβουν email με οδηγίες για να δημιουργήσουν κωδικό. Όταν ο κωδικός τους δημιουργηθεί με επιτυχία, θα μπορούν να εισέλθουν στο σύστημα.

**Η ηλεκτρονική προπώληση θα είναι διαθέσιμη μέχρι την ημέρα του αγώνα, στις 15:00.

***Για όσους οπαδούς μας, δεν μπορούν για οποιοδήποτε λόγο να αγοράσουν εισιτήρια ηλεκτρονικά, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το σωματείο μας στο τηλέφωνο +357 22344080.

Τιμές Εισιτηρίων:
Κανονικό – €10
Μαθητικό – €5
Παιδικό – €1

Είσοδος στο γήπεδο:

Για πρόσωπα άνω των 16 ετών απαιτείται:
Είτε η κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού για την ασθένεια COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού.
Είτε αποδεικτικού στοιχείου αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης.
Είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate), μόνο στις περιπτώσεις που το πιστοποιητικό αφορά σε εμβολιασμό για την ασθένεια του COVID-19 ή ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19.

Εξαιρούνται:
Πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών.
Πρόσωπα ηλικίας 12 εώς 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.
Πρόσωπα 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) για την ασθένεια COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Κάρτα Φιλάθλου:
Για την αγορά εισιτηρίου για άτομα άνω των 14 ετών είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως εξασφαλίσουν κάρτα φιλάθλου εκ των προτέρων για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Ηλεκτρονική έκδοση κάρτας φιλάθλου
Περισσότερες πληροφορίες για την Κάρτα Φιλάθλου επικοινωνήστε με τα γραφεία του ΚΟΑ στο 22897000.
*Έκδοση κάρτας φιλάθλου δεν θα γίνεται στο γήπεδο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση