ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: «Θα αντέξουμε στην πολιορκία του κορωνοϊού σαν άλλοι ελεύθεροι πολιορκημένοι»

Το μήνυμα της ομάδας του Τακτακαλά για τη σημερινή επέτειο

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έκανε ανάρτηση στα social media αναφορικά με τη σημερινή εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί Φίλοι,

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, καθώς είναι η επέτειος της Επανάστασης του 1821. Μια επέτειος που μας θυμίζει τη συμβολική έναρξη του αγώνα για την Ελευθερία. Είναι όμως διπλά ιδιαίτερη η επέτειος τούτη, καθότι κι εμείς σήμερα έχουμε να δώσουμε τον δικό μας αγώνα, ενάντια σε έναν αόρατο εχθρό.

Ας τιμήσουμε την επέτειο και ας γιορτάσουμε, αλλά ας το πράξουμε από το σπίτι μας. Σήμερα δεν καλούμαστε να πολεμήσουμε σε πεδία μαχών, μα να συνεισφέρουμε μένοντας στο σπίτι. Σε τούτο τον ιδιαίτερο πόλεμο ο πατριωτισμός της ευθύνης κρίνεται στο αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ατομικής υπευθυνότητας. Πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι σήμερα ο εχθρός είναι η πανδημία.

Η μνήμη του αγώνα για την Ελευθερία του τότε μπορεί να γίνει αμοιβαία ευθύνη για το σήμερα. Ας υποστηρίξουμε με πειθαρχία την πολιτεία μας στον αγώνα απέναντι στον κορονοϊό. Με θάρρος και δύναμη θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, αρκεί να είμαστε ενωμένοι ψυχικά και συνειδητά.

Με την υπεύθυνη στάση μας δίνουμε δύναμη και κουράγιο στους ήρωες με τις λευκές και πράσινες στολές να συνεχίσουν το έργο τους. Ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συστάσεις των γιατρών, συνεισφέρουμε στην καταπολέμηση και τον περιορισμό του ιού, κάνοντας πράξη το ατομικό μας καθήκον απέναντι στην κοινωνία και τους συμπολίτες μας.

Φέτος τιμούμε την επέτειο της Επανάστασης του 1821 μένοντας σπίτι. Με δύναμη ψυχής και αίσθημα ευθύνης θα αντέξουμε σε τούτη την πολιορκία του κορονοϊού σαν άλλοι «ελεύθεροι πολιορκημένοι».

Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Χρόνια Πολλά σε όλους! Καλή δύναμη και Υγεία σε όλους!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X