ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: Σεραφείμ για κάρτα και ξένους διαιτητές

Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πέραν ενός δευτέρου ημιχρόνου που κάναμε με την Ανόρθωση και ενός κακού ημιώρου με τον Εθνικό, θεωρώ ότι στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε μια καλή παρουσία. Η εικόνα που έχουμε βγάλει μέχρι τώρα μας δικαιώνει και ευελπιστούμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε καλύτερη συνέχεια. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών κρίνεται στις λεπτομέρειες. »

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με πιθανά όλα τα αποτελέσματα».

Για τον Σιντιμπέ: «Έχει ένα μυϊκό πρόγραμμα. Ακολουθεί θεραπεία. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να αγωνιστεί με την ΑΕΛ».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Θα περιμένουμε τις εισηγήσεις του προπονητή για μεταγραφικές ενισχύσεις. Όμως για να έρθει κάποιος παίκτης, πρέπει να φύγει κάποιος άλλος».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Το θετικό είναι ότι έχει εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα και το αρνητικό είναι η μείωση της προσέλευσης. Με καλή διάθεση μπορούν να γίνουν κάποιες αλλαγές ούτως ώστε να σταματήσει αυτό που λέγεται ότι η κύρια αιτία της μειωμένης προσέλευσης είναι κάρτα».

Για το αίτημα του Απόλλωνα για ξένους διαιτητές: «Ποιος καθορίζει ποιο είναι το ντέρμπι; Θεωρώ ότι είναι επιφανειακό να συζητούμε να έρθουν ξένοι διαιτητές για συγκεκριμένα παιχνίδια. Ποιος θα επωμιστεί το κόστος των ξένων διαιτητών. Θέλετε να πούμε για το VAR; To 50% του κόστους θα καλύπτεται από την ΚΟΠ και το 50% από τα σωματεία. Από ποια έσοδα; Από τα 150 εισιτήρια; Πρέπει να βρεθούν τρόποι ούτως ώστε αυτά τα έξοδα να καλύπτονται».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X