ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: «Ρυθμιστής» τίτλου...

Η ατάκα Τορναρίτη καλείται να γίνει πράξη

24sports team

info@24sports.com.cy

«Αυτή η ομάδα που θα κερδίσει τον Ολυμπιακό θα πάρει το πρωτάθλημα. Όλοι οι επίδοξοι πρωταθλητές θα πρέπει να περάσουν μπροστά από μας».

Αυτή η ατάκα του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Χριστόφορου Τορναρίτη στον ΣΠΟΡ FM 95.0 σήμερα το πρωί δείχνει πως η ομάδα του θα είναι ένας από τους δύο κύριους ρυθμιστές του φετινού πρωταθλήματος, μαζί με την ΑΕΚ του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει ισχυρά δείγματα γραφής τη φετινή σεζόν και η συμμετοχή του στο πρώτο γκρουπ λέει την πάσα αλήθεια για τα αποτελέσματά του και την ποιότητά του ρόστερ που διαθέτει.

Πλέον, με εξασφαλισμένη την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία, θα κοιτάξει να απολαύσει την όλη διαδικασία, απαλλαγμένος από το άγχος. Το οποίο άγχος θα έχουν σίγουρα οι τέσσερις «μνηστήρες» του τίτλου, αντιμετωπίζοντας τον από το Σαββατοκυρίακο που μας έρχεται.

Μπορεί στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν ο στόχος της εξάδας να αποτελούσε «όνειρο», όμως πλέον είναι πραγματικότητα για την ομάδα του Γιανέφσκι, που καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση