ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός:«Όλοι μαζί αποτελούμε τη λύση για τον κορωνοϊό»

Η ανακοίνωση της λευκωσιάτικης ομάδας για την πανδημία

24sports team

info@24sports.com.cy

Την δική της άποψη για την πανδημία του κορωνοϊού, έδωσε η ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, δίνοντας ένα τόνο αισιοδοξίας στο όλο θέμα.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας αυτό το διάστημα, θα θέλαμε σαν Ολυμπιακός Λευκωσίας να αφήσουμε εδώ μια νότα αισιοδοξίας, ενότητας και υπευθυνότητας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα τελειώσουν καλά και πως θα συνεχίσουμε τις ζωές μας, έχοντας γίνει σοφότεροι και πιο υπεύθυνοι μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία. Για να τα καταφέρουμε ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε τα πράγματα δύσκολα. Ο καθένας μας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί αποτελούμε τη λύση.

Ας ακούσουμε την καθοδήγηση των επιστημόνων υγείας και ας ακολουθήσουμε όσα πρέπει. Προστατεύοντας τον εαυτό μας προστατεύουμε τους άλλους και αν προστατεύσουμε τους γύρω μας προστατεύουμε και εμάς τους ίδιους. Τηρούμε τα μέτρα, ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και με αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης σεβόμαστε όλα όσα πρέπει.

Τέλος για όλους εσάς που βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή και αγωνίζεστε για όλους μας είτε από κάποιο πόστο υγείας είτε από αλλού, ένα τεράστιο Ευχαριστώ! Έχετε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη και το σεβασμό μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση