ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: Οι never surrender... και τα δύο ερωτηματικά

Τεράστιο ενδιαφέρον προκύπτει για το πως θα εμφανιστούν στο τελικό οι «μαυροπράσινοι»… αλλά και το πόσο θα αλλοιωθούν του χρόνου

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Είναι χιλιοειπωμένο και δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης πως η έκπληξη της φετινής χρόνια είναι ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, με τις εμφανίσεις της η ομάδα του Τακτακαλά, «αναγκάζει» άπαντες να δίνουν συνέχεια στα εγκωμιαστικά σχόλια.

Τελευταία απόδειξη ότι οι «μαυροπράσινοι» αποτελούν ένα εξαιρετικά αξιόλογο σύλλογο, είναι προφανώς ο αγώνας με τον Απόλλωνα, όπου το βαθμολογικό κίνητρο για τον αντίπαλο ήταν τεράστιο, όμως αυτό δεν τους πτόησε για να προσθέσουν άλλη μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο ενεργητικό τους.

Πλέον, δεν υπάρχει ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα, η οποία δεν έχει χάσει κάτι από τον φετινό Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Τσεντομίρ Γιανέφσκι «έκοψε» βαθμούς από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, με μοναδική εξαίρεση μέχρι στιγμής την ΑΕΛ, την οποία όμως απόκλεισε από το κύπελλο.

Βέβαια… καλά είναι όλα αυτά, αλλά, όπως γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό, καθώς στις 15 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου, όπου όλοι στο «μαυροπράσινο» στρατόπεδο ευελπιστούν ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα πραγματοποιήσουν εμφάνιση αντάξια των προσδοκιών.

Ταυτόχρονα όμως, πέρα από τον τελικό κυπέλλου, είναι ακόμη κάτι που απασχολεί την ομάδα του Τακτακαλά και αυτό αφορά το πως θα εμφανιστεί… τη νέα σεζόν.

Εννοείται ότι είναι κατόρθωμα για τον οποιοδήποτε, με τον προϋπολογισμό των «μαυροπρασίνων», να πετύχει όσα έκανε φέτος ο Ολυμπιακός, όμως το μεγάλο στοίχημα είναι η ομάδα να μην αποδειχθεί σε «πυροτέχνημα» και να δώσει συνέχεια.

Για να δούμε λοιπόν ποιες θα είναι οι απαντήσεις των «never surrender» στα πιο πάνω ερωτήματα…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κωνσταντίνος Νικολάου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση