ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ολυμπιακός: Ο «φονέας» των... γιγάντων είναι εδώ!

Έριξε στο... καναβάτσο Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση μέσα σε λιγότερο από ένα γύρο!

24sports team

info@24sports.com.cy

Το να κερδίζεις ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση πριν ακόμα συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου στο ποδόσφαιρό μας.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Πετράκη, τα κατάφερε, όμως, σκορπώντας τον ενθουσιασμό ανάμεσα στους φίλους του και πιστοποιώντας την πολύ μεγάλη του ποιότητα και προοπτική.

Δικαιοογημένα παίρνει το προσωνύμιο ως ο «φονέας» των μεγάλων ομάδων του ποδοσφαίρου μας, αφού έχει κατορθώσει να πάρει τη νίκη κόντρα στις τρεις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού μας, βάσει τίτλων και ιστορίας.

Είναι φανερό πως η ομάδα της Λευκωσίας συνεχίζει από εκεί που έμεινε στην περσινή σεζόν, δείχνοντας πως διαθέτει όλα τα φόντα για την επίτευξη των στόχων του και στο τέλος της φετινής.

Στο ΓΣΠ δεν δέχθηκε την ήττα ούτε από την ΑΕΛ, αποσπώντας την ισοπαλία στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού. Από τον Απόλλωνα, έχασε, όμως η ανωτερότητα της ομάδας της Λεμεσού στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εμφανής.

Πλέον, αυτό που έχει την πρώτιστη σημασία για την ομάδα της Λευκωσίας είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, για να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μας και στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση