ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: Μήπως έφθασε η ώρα του Σωτηρίου;

Αυτή η άμυνα δεν φωνάζει «Πάμπος»

Μια απ’ τα ίδια και στο χθεσινό παιχνίδι του ο Ολυμπιακός. Κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις, μένει όμως μέχρι εκεί…

Ό, τι κτίζει η καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας, το γκρεμίζει η αμυντική...

Ό, τι κτίζει η καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας, το γκρεμίζει η αμυντική. Είναι εμφανέστατο πως στον «Προμαχώνα» υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα και αυτό είναι κάτι που παραδέχεται και ο Χριστόφορος Τορναρίτης. Ο ισχυρός άνδρας των «μαυροπρασίνων» δήλωσε χαρακτηριστικά πως αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και θα σπεύσουν άμεσα να το διορθώσουν με στόχο την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Ανεξάρτητα από το τι θα πράξουν τελικά στη μεταγραφική του Ιανουαρίου, στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται από την αρχή της σεζόν ένας ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στην ομάδα του Τακτακαλά. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου, ο οποίος τη χρονιά 2017-2018 που ο Ολυμπιακός ήταν ξανά στην Α κατηγορία, είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τη «μαυροπράσινη» φανέλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή του στη Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2018, όπου δεν τα πήγε και τόσο καλά, έτσι η ομάδα της Αμμοχώστου τον παραχώρησε ως δανεικό στη Δόξα για ένα εξάμηνο.

Ο Κωνσταντίνος πλέον επέστρεψε στον Ολυμπιακό, δεν πήρε όμως ακόμα την ευκαιρία του σε αρχική ενδεκάδα. Αν αναλογιστούμε την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας σε όλους τους αγώνες, τότε λογικά σκεπτόμενοι η ευκαιρία αυτή δε θα αργήσει να έρθει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X