ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: Με μία λέξη… πρωταθλητισμός

Υψηλός βαθμός ετοιμότητας ενόψει τελικού

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Κι αν υπήρξε έλλειψη κινήτρων στα τελευταία τρία «αδιάφορα» παιχνίδια με την Ανόρθωση (2-1), τον Απόλλωνα (2-2) και την ΑΕΛ (2-1), ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ως ομάδα με «όμικρον» κεφαλαίο και παρά τις αλλαγές στις οποίες έκανε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι για να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του στον τελικό κυπέλλου, οι μαυροπράσινοι παρουσίασαν υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Η ομάδα του Τακτακαλά, σε έξι παιχνίδια τον τελευταίο μήνα πέτυχε πέντε νίκες (δύο εκ των οποίων στα ημιτελικά κυπέλλου) και μία ισοπαλία. Πορεία που αν αφορούσε σε αγώνες πρωταθλήματος θα χαρακτηριζόταν με μία λέξη: Πρωταθλητισμός.

Επιτεύγματα που μετράνε πολύ και δεν λένε πολλά για τον Ολυμπιακό μόνο ενόψει του μεγάλου ραντεβού της 15ης Μαΐου κόντρα στην Ανόρθωση, αλλά και για τη νέα σεζόν. Ακόμη κι αν δεν πετύχουν τον άθλο της κατάκτησης του κυπέλλου οι μαυροπράσινοι, ακόμη κι αν πωληθούν συγκεκριμένοι παίκτες της ομάδας οι οποίοι διακρίθηκαν, η μαγιά για πραγματοποίηση ονείρων υπάρχει.

Η πετυχημένη συνταγή και αξιολόγηση της φετινής σεζόν θα αξιοποιηθούν ξανά και με βάση τη μεγάλη θέληση και την προσπάθεια για αύξηση του προϋπολογισμού (όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο Χριστόφορος Τορναρίτης), οι Τακτακαλίτες θα είναι σε θέση να ονειρεύονται μελλοντικές διακρίσεις. Και στα όνειρα, ξέρετε, δεν μπαίνουν φραγμοί…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρίστος Θεοχάρους

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση