ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός: Ματιές στον «Αρχάγγελο» για ψώνια

Ο Κάρλος Ντίας πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του «Τακτακαλά»

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, με το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, μιας και η ομάδα αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Στην ομάδα της Λευκωσίας έχει ληφθεί η απόφαση πως θα γίνει προσπάθεια να εξαντληθούν και οι τέσσερις μεταγραφές. Επί αυτού ήδη αξιολογούνται αρκετές περιπτώσεις, με στόχο ο Μάκης Σεργίδης και οι συνεργάτες του να καταλήξουν στους εκλεκτούς που θα προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ.

Με τον Μάκη Σεργίδη πάντως στο τιμόνι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως από πλευράς των «μαυροπράσινων» ρίχνουν ματιές στον «Αρχάγγελο» για ψώνια και πιθανό δανεισμό κάποιου ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν από ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής στο ΑΠΟΕΛ, και οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πράγματα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ντίας ο οποίος αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Μάκη Σεργίδη την περσινή σεζόν στην ΠΑΕΕΚ.

Στη φετινή σεζόν ο 22χρονος Κάρλος Ντίας, ο οποίος λαμβάνει θέση στον κατάλογο Β, δεν κατέγραψε καμιά συμμετοχή με το ΑΠΟΕΛ, ωστόσο πέρσι κι ενώ αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού στην ΠΑΕΕΚ, είχε μετρήσει 25 συμμετοχές, όντας μια απ’ τις μονάδες που έδωσαν αρκετές βοήθειες στην παρθενική εμφάνιση της προσφυγικής ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Πάντως αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό βρίσκονται στη διαδικασία αξιολόγησης αρκετών ποδοσφαιριστών, με το τεχνικό επιτελείο σύντομα να καταλήγει στους εκλεκτούς και τις πιθανότητες ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε ψώνια απ’ τον «Αρχάγγελο» να είναι πέρα για πέρα υπαρκτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση