ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Τορναρίτης και το σπέρμα της φώτισης

Ο επικεφαλής του Ολυμπιακού αποκαλύπτει πράγματα για την ζώη του και όχι μόνο

Για τις μεγάλες αλλαγές που υπάρχουν στην ζωή του, αναφέρεται σε ανάρτηση που έκανε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Η ανάρτηση:

"Όταν αρχίσουν οι φίλοι σου να σου λένε «εν μπάς καλά» αρχίζει να δουλεύει το πράγμα ! Αν δεν χάσεις φίλους δεν ωριμάζεις...

Πέρασα ενα μεγάλο μακροχρόνιο διάστημα της ζωής μου χωρίς κανένα ενδιαφέρον σε κοινωνικές ή επιχειριματικές σχέσεις αφου δεν ήθελα να συναντιούμαι με κανένα και δεν ένοιωθα ενδιαφερον για τη δουλειά μου. Σταμάτησα να καπνίζω, σταμάτησα να τρώω ασύστολα, σταμάτησα να παίζω τζόγο, αλλά και να δημιουργώ παράνομες ή εξωσυζυγικές σχέσεις. Αυτά που για πολλά χρόνια ηταν προτεραιότητες στη ζωή μου τωρα που σας μιλάω αισθάνομε σαν να ήταν η ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου σε κάποια άλλη ζωή.

Σήμερα νοιώθω την ανάγκη να σου πώ και το πιστεύω αφου το νοιώθω και το βιώνω πως ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του απεριόριστες δυνάμεις και χαρίσματα. Κατανοόντας πως όλοι κουβαλάμε μεσα μας το σπέρμα της φώτισης θα ήθελα να προσπαθήσω μιλώντας τώρα μαζί σου να απευθυνθώ στόν άνθρωπο αυτό μέσα σου, που ζεί και κατοικεί καλά κρυμένος πίσω απο τον άλλο ψευτικό εαυτό, η ρόλο που εσύ δεν είσαι.

Σημερα θέλω να μιλήσω σε αυτόν πού είναι πίσω απο αυτόν που σκέφτεται, αυτόν που εσυ ακούς καθημερινά να σου λέει οτιδήποτα άλλο απο αυτο που δεν είσαι. (Μέρος από το βιβλίο μου)".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X