ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Ολυμπιακός για τα διαρκείας

Επεξεργάζεται το πλάνο του

Με ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός ενημερώνει για το πλάνο που επεξεργάζεται για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνονται εξαιτίας της πανδημίας.

Αναλυτικά:

Θα θέλαμε να προβούμε στην ακόλουθη ενημέρωση των φιλάθλων μας σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2020-21. Καθότι αναμενόμενο και εύλογο το ενδιαφέρον του κόσμου για τα εισιτήρια, ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα βγουν σε σύντομο χρονικό διάστημα οργανωμένα και έχοντας λάβει υπόψη μια σειρά από σημαντικά θέματα.

Για τα εισιτήρια διαρκείας θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, προώθηση, ενημέρωση και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο κάθε φίλαθλος μας. Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να επαναλάβουμε προς πλήρη και ξεκάθαρη πληροφόρηση όλων ορισμένα στοιχεία, επιδεικνύοντας τον δέοντα σεβασμό και την πρέπουσα υπευθυνότητα προς όλους.

Λόγω της υφιστάμενης πανδημίας που έχει επηρεάσει τα πάντα, για τη σεζόν 2020-21 έχει τεθεί σε ισχύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Σύμφωνα με αυτό ο κόσμος δεν μπορεί να υπερβαίνει το 33% της χωρητικότητας ενός γηπέδου και με οποιαδήποτε θετική εξέλιξη υπάρχει η κατάσταση θα επαναπροσδιοριστεί. Ως εκ τούτου τα εισιτήρια διαρκείας για φέτος θα έχουν ένα συγκεκριμένο όριο. Επιπλέον αναφορικά με τα μεμονωμένα εισιτήρια ανά παιχνίδι δεν επιτρέπεται η λειτουργία στα εκδοτήρια και για το λόγο αυτό θα υπάρχει μόνο η δυνατότητα προ-πώλησης.

Για το λόγο αυτό επεξεργαζόμαστε το καλύτερο δυνατό πλάνο για τη καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, συνυπολογίζοντας φιλάθλους που είναι κάτοχοι διαρκείας αλλά και όλους όσοι ενδιαφερθούν με γνώμονα το αίσθημα ευθύνης και δικαίου προς όλους.

Τέλος αναφορικά με τους τρόπους διάθεσης τόσο των διαρκείας όσο και των μεμονωμένων εισιτηρίων ανά παιχνίδι, τις τιμές και όλες τις λεπτομέρειες θα ενημερώσουμε τον κόσμο επίσημα με στόχο την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας και το ένθερμο ενδιαφέρον σας για τον Ολυμπιακό μας!

Με εκτίμηση

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X