ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O ιός της γαστρεντερίτιδας κτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού

Η ομάδα ηττήθηκε στο τέλος με σκορ 3-0

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού μέσω της οποίας ενημερώνει για την φιλική ήττα από τη Ξάνθη.

Αναλυτικά:

«Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό αγώνα ο κύριος Πάμπος Χριστοδούλου είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που ήταν έτοιμοι και υγιείς να αγωνιστούν αφού τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας ο ιός της γαστρεντερίτιδας κτύπησε την πόρτα της ομάδας μας και πάρα πολλοί παίκτες παραμείναν στο ξενοδοχείο και στην ” απομόνωση ” ενώ άλλα παιδιά χάνοντας αρκετές προπονήσεις και νιώθοντας καλύτερα λίγες ώρες πριν τον αγώνα τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή μας.

Η ομάδα ηττήθηκε στο τέλος με 3-0 και όλα τα τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού όπου κάπου εκεί τα παιδιά έμειναν από δυνάμεις λόγω της ίωσης που τους ταλαιπωρεί εδώ και 5 μέρες. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έδειξε αρκετά ωραία πράγματα και με δυνάμεις προσπάθησε να πιέσει σε όλο το γήπεδο φτιάχνοντας μερικές καλές ευκαιρίες.

Ο κύριος Χριστοδούλου βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να μένουν από δυνάμεις προέβη σε αρκετές αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στο Α’ μέρος ήταν οι: Pavol, Nani, Sabinia, Sidibe, Fabrisio, Kiko, Azulao, Landry, Enoh, Losano, Ζαχαρίου.

Στο Β’ μέρος : Kirev, Φίλιππος, Σαμάρας, Βαγγέλης, Παχιππης, Ανδρέου Γ, Rogerio, Romo, Ευγένιος, Ζαχαρίου, Ψάλτης

Έτσι κάτω από δύσκολες συνθήκες φτάσαμε στην ήττα σε ένα φιλικό αγώνα και με τον προπονητή μας για άλλη μια φορά να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια. Αυτή την στιγμή το μόνο που προέχει είναι η γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στο γήπεδο για όλα τα παιδιά. Πάνω από όλα υγιείς και δυνατοί.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X