ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Μάχη» για τα... μάτια του Ελουντού

Τρεις ομάδες για τον Καμερουνέζο που αποχωρεί από την Ανόρθωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Είναι και πλέον επιβεβαιωμένο επισήμως από πλευράς Ανόρθωσης (μέσω του εκπροσώπου Τύπου Δημήτρη Χριστοφόρου), ότι ο Τσαρλς Ελουντού είναι ο βασικός υποψήφιος για αποχώρηση από την μετά από την προσθήκη του Αμρ Ουάρντα, προκειμένου να ανοίξει θέση και να εγγραφεί ο Αιγύπτιος.

Η λύση της συνεργασίας με τον βραχύσωμο Καμερουνέζο εξτρέμ θα οριστικοποιηθεί εντός ωρών.

Όπως ενημερώσαμε μέσω πρόσφατου μας ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας περιμένει για τις οριστικές εξελίξεις, ώστε να κάνει την κίνησή του για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή (αν δεν την έχει κάνει ήδη), αλλά δεν «παίζει» μόνος.

Η πρώην ομάδα του Νέα Σαλαμίνα έχει επίσης ενδιαφερθεί, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη Β’ Κατηγορία, ενώ μέσω του αντιπροέδρου της Δόξας Νίκου Κωνσταντίνου, έγινε γνωστό μιλώντας σήμερα στον ΣΠΟΡ FM ότι συνεχίζει να υφίσταται ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), είχε πει πως λόγο καθυστέρησης στο αν θα τέλει εκτός πλάνου από την Ανόρθωση ή όχι, η ομάδα του είχε πάψει να ενδιαφέρεται για τον Ελουντού.

Μέχρι στιγμής διαρρέει πως περισσότερες πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει, αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί το ζήτημα με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, δεν μπορεί να λεχθεί κάτι με σιγουριά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση