ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κούννου: Δέν γνωρίζουμε που θα αγωνιζόμαστε (ηχητικό)

Όλοι μαζί πρέπει να βρούμε λύση στο πρόβλημα

Δηλώσεις στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» παραχώρησε ο Γιώργος Κούννου. Ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λευκωσίας.

Φιλικό με Οθέλλο:

Στον αγώνα ο προπονητής έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα. Τα φιλικά είναι για να αφομειώσουν τα θέλω του προπονητή οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της προετοιμασίας μέχρι στιγμής. Αύριο θα έχουμε το τελευταίο φιλικό με την Ένωση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αύριο θα αγωνιστούν και τα τελευταία δύο αποκτήματα.

Μεταγραφές:      

Ακόμη 1-2 προσθήκες θα κάνει η ομάδα. Θέλουμε να διαμορφώσουμε ένα δυνατό σύνολο το οποίο θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θα γίνουν προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα άμεσα.

Θέμα Μακάρειο:

Έχουμε παράπονο για αυτό βγάλαμε την ανακοίνωση την περασμένη βδομάδα, είναι αδυανόητο να είμαστε σε αυτό τον τόπο πάντα της τελευταίας στιγμής. Είναι προτάκουστο ότι ο ΚΟΑ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό και την Δόξα ότι θα πρέπει με δικά τους έξοδα να εγκαταστίσουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας. Δεν γίνεται να μας ζητούν αυτό το πράγμα μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο ολυμπιακός ενοικιάζει αυτό το γήπεδο όπως και η Δόξα. Δεν γίνεται μια ομάδα να μην έχει δώσει ένα φιλικό στην έδρα της. Δεν γνωρίζουμε αν θα αγωνιζόμαστε και που θα αγωνιζόμαστε. Όλοι μαζί πρέπει να βρούμε λύση στο πρόβλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X