ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ρωσίδα και το σχέδιο Ανάν

Καυστικός όπως πάντα ο Χριστόφορος Τορναρίτης

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χριστόφος Τορναρίτης σχολιάζει το περιστατικό με τη ρατσιστική επίθεση στη Ρωσίδα και θυμάται το σχέδιο Ανάν.

Η ανάρτηση του:

Η συμπεριφορά των κοπελών στο φιλμάκι αντικατοπτρίζει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μας σαν λαός. Αυτοί είμαστε... Αν βάλουμε όλοι μια κάμερα πάνω στο κεφάλι μας για 48 ώρες θα καταλάβουμε του λόγου το αληθές. Αρχοντοχωριάτες - Ξιπασμένοι - Ανώριμοι - πνευματικά και συναισθηματικά νεκροί.

Η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά τις κοπέλας δεν διαφέρει σε τίποτα συναισθηματικά από την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του κουμαρτσίη, του καπνιστή, του σεξομανή η του σκεμπετζή κάτι που έκανα και εγώ για δεκαετίες και απαρτίζει το % 95 του πληθυσμού τις Κύπρου.

Όλα αυτά είναι συναισθήματα φόβου - ανασφάλειας αλλά κυρίως ντροπής μπλοακαρισμενα μέσα στο νευρικό μας σύστημα .(τραύματα εσωτερικά)

Μας προσφέρανε πριν 15 χρόνια με το Αναν λύση του Κυπριακού με επιστροφή τις Αμμοχώστου, με 15ετες σχέδιο αποζημιώσεων είπαμε το βροντερό όχι και μετά από 15 χρόνια ΠΑΤΤΙΣΑΜΕ την Κύπρο. Αυτοί είμαστε ...Τώρα θα πολεμήσουμε τους Τούρκους που σήμερα εισβάλουν έτσι για πλάκα στη Συρία.

Είμαστε ένας λαός αγνώμονας που δεν μπορέσαμε ποτέ να ελέγξουμε αληθινά το μυαλό μας. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι τεράστιο και ξεκινά από την οικογένεια δες την παρουσία του μικρού παιδιού στο φιλμάκι που είδαμε με τις κοπέλες στα σχολεία και τους συναισθηματικά αγγράμματους εκπαιδευτικούς δες την κοπέλα που εργάζεται σε φροντιστήριο και συνεχίζει στην Κοινωνία και τα κόμματα.

Έχουμε λίγες πιθανότητες σωτηρίας ...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X