ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Γύρω - γύρω όλοι και στη μέση ο... Σαρφό

Τουλάχιστον τέσσερις ομάδες έχουν συνδεθεί κατά διαστήματα με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού

24sports team

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Κίνγκσλεϊ Σαρφό μόνο νέο δεν είναι στην μεταγραφική επικαιρότητα. Τα σενάρια τον έχουν συνδέσει με τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος, όμως για την ώρα τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο.

Είναι γνωστό πως στην Ομόνοια έριξαν ματιές προς τον ποδοσφαιριστή, ενώ ένα διάστημα συνδέθηκε με την Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ και εσχάτως με την ΑΕΚ. Βέβαια ο τελευταίος λόγος ανήκει ασφαλώς στον Ολυμπιακό και τον Χριστόφορο Τορναρίτη αν φυσικά λάβει στα χέρια του πρόταση.

Ο Σαρφό διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023, και ως εκ τούτου μοιάζει ιδανική περίοδος για μια πώληση από πλευράς Ολυμπιακού. Ταυτόχρονα τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής είναι τέτοια που όχι μόνο μπορεί να «χωρέσει» σε κάθε ομάδα του πρωταθλήματος μας αλλά την ίδια ώρα να αποτελέσει παίκτη κλειδί.

Στο διά ταύτα ο Χριστόφορος Τορναρίτης είναι ανοικτός στο να ακούσει προτάσεις από όλους όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και περιμένει. Το ιδανικό σενάριο για την ομάδα της Λευκωσίας είναι να ξεκινήσεις ένα «πλειστηριασμός» ώστε να ανέβει το ποσό που θα βάλει στο ταμείο σε περίπτωση μεταγραφής.

Για την ώρα όμως… υπομονή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση