ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκεριέ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι απόλαυσα το ποδόσφαιρο εδώ»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στην οικογένεια του Ολυμπιακού

Με ανάρτηση του ο Γκεριέ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό από τον οποίον και θα αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά:

«Αυτές οι στιγμές στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, και σε αυτήν την πόλη της Λευκωσίας, ήταν ίσως οι πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τη στοργή που έχω λάβει.

Ωστόσο, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα νέο στάδιο στη ζωή μου και γι’ αυτό ζήτησα από τον σύλλογο να δεχτεί τη μεταγραφή μου. Αισθάνομαι έτσι και ζητώ από όλους, και ειδικά τους οπαδούς μας, να με καταλάβουν.

Ήταν απολύτως υπέροχοι για μένα εκείνες τις στιγμές. Ήταν μια συναρπαστική στιγμή για μένα, γεμάτη συγκέντρωση αλλά και σκληρή γιατί με την κατάσταση που υπάρχει (που λείπουν οι παίκτες με τραυματισμούς) υπάρχει πολύ μεγάλη απαίτηση να τα δίνουμε όλα για να πάρουμε τους μέγιστους πόντους στα δύσκολα παιχνίδια). Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι απόλαυσα το ποδόσφαιρο εδώ με μοναδικό τρόπο.

Είχα φανταστικούς συμπαίκτες στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, ένιωσα τη ζεστασιά και μαζί τους, επίσης, σε ατομικό επίπεδο, έχω την ικανοποίηση που σκόραρα για αυτήν την ομάδα. Είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έχει κατακτήσει την καρδιά μου και της οικογένειάς μου και γι’ αυτό περισσότερο από ποτέ θέλω να πω ευχαριστώ: Ευχαριστώ τον σύλλογο, τον πρόεδρο, φυσικά τον @christofertorno (Christofer), τους διευθυντές , τους συνάδέλφους μου, όλους τους τεχνικούς. Οι γιατροί, οι φυσιοθεραπευτές και οι απίστευτοι εργάτες που κάνουν τα πάντα να λειτουργούν και που δουελεύουν ακούραστα κάθε λεπτομέρεια και τους ευχαριστώ.

Ευχαριστώ απεριόριστα για άλλη μια φορά στους θαυμαστές μας.

Ευχαριστώ άπειρα για άλλη μια φορά στους οπαδούς μας σε αυτές τις συναρπαστικές στιγμές. Είχα απέναντί ​​μου σπουδαίους παίκτες. Ο σεβασμός και η αναγνώρισή μου για όλους αυτούς είναι δεδομένη. Έχω σκεφτεί πολλά και ξέρω ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο, αλλά αυτή η φανέλα, αυτή η ασπίδα θα συνεχίσει να νιώθω πάντα δική μου όπου κι αν βρίσκομαι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση