ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φωκαΐδης: «Στηρίζουμε τον Γιάννη Πετράκη»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης.

Αναλυτικά:

«Στο παιχνίδι με τη Δόξα, ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο πρόσωπα. Νωθρό πρώτο ημίχρονο. Ναι μεν καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά σε ένα δίλεπτο αδράνειας δεχθήκαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αποδείξαμε ότι έχουμε τη δυνατότητα και το υλικό να γυρίζουμε παιχνίδια. Ήταν ένα ημίχρονο που είχαμε καθολική υπεροχή και πέτυχαμε το γκολ. Σίγουρα προβληματίζει το ότι δεν είμαστε σταθεροί και είναι κάτι που προσπαθούμε να βελτιώσουμε».

Για την εικόνα της ομάδας: «Είναι γεγονός ότι με τη Δόξα αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Στο δε Παραλίμνι είναι γεγονός ότι κάναμε μια τελική στο ενενηντάλεπτο. Αυτά μας προβληματίζουν όλους και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Το δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει καλά διαστήματα, στα οποία δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μας προβληματίζουν αυτά τα κενά διάστημα».

«Αντικειμενικά θεωρούμε ότι έχομε 18-20 ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος. έχουμε βάθος στο ρόστερ, απλώς πρέπει να αρχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες παντού, η διοίκηση ανέλαβε τα λάθη της. Υπάρχουν ευθύνες σε κάποιους ποδοσφαιριστές, που δεν αποδίδουν όσο μπορούν και σίγουρα υπάρχει ευθύνη στην τεχνική ηγεσία. Όμως όσο παραμένει ο Γιάννης Πετράκης, σαφώς τον στηρίζουμε. Το δεδομένο είναι ότι ο Γιάννης Πετράκης παραμένει και απολαμβάνει την καθολική στήριξη όλων».

Αγωνιστικά νέα: «Έχουμε τους Σαλι και Ντόσις που επανέρχονται αλλά δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Γκεριέρ, Μουκτάρης και Κορομά εκτός καρτών. Έσελινγκ και Χαραλάμπους δεν ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και παραμένουν εκτός.

Για τη χθεσινή συνεδρία της ΚΟΠ: «Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε στη χθεσινή συνέλευση. Οποιεσδήποτε ενέργειες είναι υπερ της καταστολή της βίας στα γήπεδα μας βρίσκουν σύμφωνους. Θέλουμε να βλέπουμε οικογένειες και παιδιά στο γήπεδο και αυτή είναι πάγια θέση της ομάδας μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση