ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φωκαΐδης: «Πάμε χωρίς φόβο κόντρα στην ΑΕΚ»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του Ολυμπιακού

Στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Πάρης Φωκαΐδης για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη κόντρα στον Ακρίτα: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, έχει πολλαπλή σημασία και από βαθμολογικής πλευράς αλλά και από ψυχολογική πλευρά. Υπήρχε ένα βάρος το προηγούμενο διάστημα λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είχαμε πολύ καλή εμφάνιση και καταφέραμε να κερδίσουμε. Από την άλλη δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι είμαστε καθηλωμένοι στις τελευταίες θέσεις, δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε και να παίρνουμε βαθμούς. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Για την βελτίωση που γίνεται: «Στα τελευταία παιχνίδια τα πάμε πολύ καλά, έχει δέσει αρκετά καλά η ομάδα στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Έχουμε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, εργαζόμαστε εντατικά για να εντάξουμε ακόμη δύο μεταγραφές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια αμυντικά τα πάμε αρκετά καλά, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα και είχαμε καλή παρουσία. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμη και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Για την παρουσία του Ντουρμισάι: «Αγωνίστηκε για 30 λεπτά και κατάφερε να σκοράρει. Από αυτό φαίνεται η βοήθεια που χρειαζόταν η ομάδα για ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Επίσης από αυτό φαίνεται ότι η ομάδα με κάποιες καλές μεταγραφές μπορεί να τα καταφέρει».

Για τον Μπριάν Αλσεούς: «Έχει υπογράψει, περιμένουμε να βοηθήσει την ομάδα μας στο ανασταλτικό κομμάτι, έχει προπονηθεί το Σάββατο και τώρα προπονείται κανονικά. Είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας εντός της εβδομάδας να προκύψουν ανακοινώσεις. Γίνονται οι διεργασίες για τις μεταγραφές και αν δεν συμφωνήσει κάποιος δεν διαρρέει το οτιδήποτε. Όλοι εργάζονται για το καλύτερο της ομάδας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΚ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, όμως χωρίς φόβο. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα με τον Λιασίδι και με τον Μπαρντί και θα δούμε την κατάσταση τους και θα γνωρίζουμε αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση